A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Учні Ганнопільської громади показали чудові результати на районній олімпіаді з географії

Учні Ганнопільської громади показали чудові результати на районній олімпіаді з географії

24 листопада учні Ганнопільської громади показали чудові результати на районній олімпіаді з географії. Перемогу здобули: -    Фаткіна Софія, учениця 8 класу Клепачівського НВК, ІІІ місце, вчитель Каленюк І.А.; -    Заливанський Олег, учень 11 класу Малоскнитського НВК, ІІІ місце, вчитель Радзивілюк Л.О.. Вітаємо юні обдарування з перемогою та бажаємо не зупинятися на досягнутому. Висловлюємо слова подяки педагогам, які готували їх до інтелектуальних змагань.

14:37 26.11.2018

Минуло три роки із дня обрання головою Ганнопільської об’єднаної територіальної громади Маргариту Іванівну Медведюк

Минуло три роки із дня обрання головою Ганнопільської об’єднаної територіальної громади Маргариту Іванівну Медведюк

25 листопада минуло три роки із дня обрання головою Ганнопільської об’єднаної територіальної громади Маргариту Іванівну Медведюк. Колектив Ганнопільської сільської ради вітає Маргариту Іванівну з визначною датою. Своєю сумлінною працею, принциповістю, енергійністю, добросовісним відношенням до виконання службових обов’язків Ви здобули авторитет і повагу серед колег по роботі та односельців. Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя та благополуччя. Нехай у Ваших службових справах завжди буде підтримка однодумців, а життєвий та професійний шлях наповниться новими злетами та досягненнями. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

11:26 26.11.2018

Відбулися навчання по удосконаленню навичок роботи з новими мультимедійними інтерактивними комплексами

Відбулися навчання по удосконаленню навичок роботи з новими мультимедійними інтерактивними комплексами

24 листопада у приміщенні Ганнопільського навчально-виховного комплексу фахівцем Київської приватної школи проводилися навчання директорів та вчителів шкіл Ганнопільської громади по удосконаленню навичок роботи з новими мультимедійними інтерактивними комплексами, які були придбані у школи громади. Розумне використання вчителем наочних засобів навчання та подача матеріалу в мультимедійному форматі допоможе скоротити час навчання, сформувати мотивацію до вивчення певного шкільного предмета, сприйняти інформацію швидше та розвинути інтелектуальні здібності.

10:28 26.11.2018

До відома інвалідам війни, учасникам бойових дій та членам сімей загиблих

До відома інвалідам війни, учасникам бойових дій та членам сімей загиблих

Інваліди війни, учасники бойових дій та члени сімей загиблих, що стоять на квартирному обліку громад, можуть скористатися механізмом забезпечення громадян доступним житлом відповідно до статті 4 Закону України «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва» та Порядком надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2018 року № 819. Вказана категорія громадян для отримання державної допомоги на будівництво (придбання) доступного житла має зареєструватися для участі у програмі на сайті Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

10:17 22.11.2018

Продовжується оновлення матеріально-технічної бази навчальних закладів

Продовжується оновлення матеріально-технічної бази навчальних закладів

В рамках впровадження концепції «Нова українська школа», продовжується оновлення матеріально-технічної бази навчальних закладів Ганнопільської громади. Окрім цього, впроваджується зміна освітнього середовища - це зміна ставлення до дитини: повага, увага до неї і прагнення знайти оптимальний спосіб для її ефективного навчання. Наші діти заслуговують на увагу та належні умови навчання.

10:01 22.11.2018

Відбулися заходи, присвячені Дню Гідності і Свободи

Відбулися заходи, присвячені Дню Гідності і Свободи

21 листопада у Ганнопільській громаді відбулися тематичні заходи до Дня Гідності та Свободи – день вшанування громадянського подвигу, патріотизму і мужності людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Працівники сільської ради, закладів освіти, культури та учні громади вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні та героїв, які загинули під час антитерористичної операції хвилиною мовчання. У школах провели відкриті виховні заходи, на яких розповіли про протести, які розпочалися 21 листопада 2013 року, як реакція на рішення Кабінету Міністрів України про призупинення процесу підготування до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом та переглянули відеокліп про Євромайдан та про Героїв Небесної Сотні. Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

13:53 21.11.2018

У Ганнопільській громаді придбали житло для осіб із числа дітей-сиріт.

У Ганнопільській громаді придбали житло для осіб із числа дітей-сиріт.

19 листопада за рахунох субвенції з державного бюджету, Ганнопільською сільською радою було придбане житло для двох осіб із числа дітей-сиріт. Ключі від власного помешкання у селі Ганнопіль отримали Мельник Тарас та Мельник Яна. Вони перебували на квартирному обліку у виконавчому комітеті Ганнопільської сільської ради в списку осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень за місцем проживання. Цей будинок дозволить їм не лише знайти свій особистий куточок, а й в подальшому створювати власні сім’ї та будувати щасливе майбутнє.

10:52 21.11.2018

Вітаємо переможців районних олімпіад

Вітаємо переможців районних олімпіад

Учні Ганнопільської громади вкотре показали чудові результати на районних олімпіадах з трудового навчання, біології та історії! З радістю вітаємо наших переможців! Олімпіада з трудового навчання: -    Лисюк Богдан, ІІІ місце, учень 9 класу Киликиївського НВК, вчитель Галка В.Ф.; -    Трембовецька Ангеліна, І місце, учениця 10 класу Ганнопільського НВК, вчитель Форсюк Н.І. Олімпіада з біології: -    Сидорчук Софія, ІІІ місце, учениця 8 класу Ганнопільського НВК, вчитель  Шклярук О.О.; -    Рабченюк Тетяна, ІІ місце, учениця 9 класу Киликиївського НВК, вчитель Борей З.Г. Олімпіада з історії: -    Рудюк Олександр, ІІІ місце, учень 8 класу Довжківського НВК, вчитель Ніколайчук В.В.; -    Ющук Андрій, І місце, учень 8 класу Малоскнитського НВК, вчитель Білякевич З.С.

10:20 21.11.2018

У Ганнопільській громаді відсвяткували День села Хоняків, День села Ганнопіль та День працівників сільського господарства України

У Ганнопільській громаді відсвяткували День села Хоняків, День села Ганнопіль та День працівників сільського господарства України

Вихідні у Ганнопільській громаді були насичені святковими танцями, співом та позитивними емоціями. У ці дні відсвяткували три свята: День села Хоняків, День села Ганнопіль та День працівників сільського господарства України. 17 листопада відбувся святковий концерт у селі Хоняків, а 18 листопада  - у селі Ганнопіль. Яскравим дійством стало святкування Дня села, адже, до цього свята з року в рік тут підходять креативно. Люди з’їхались з різних куточків, щоб згадати дитинство, юність, поділитись думками та розповісти про себе. З теплими словами до своїх односельчан звернулася голова громади Маргарита Медведюк. Вона привітала жителів з Днем села, а працівників сільського господарства з професійним святом. Селяни, як завжди, радо зустрічали гостей. На концерт «Моє село – краплиночка на карті», завітала помічник-консультант Народного депутата України Романа Мацоли Васильєва Людмила Юріївна, яка відзначила активних жителів нашої громади грамотами. Отець Георгій Святомихайлівської церкви привітав мешканців громади з престольним празником. Глядачів порадували виступи колективів будинків культури Ганнопільської громади, аматорського колективу «Кумоньки-голубоньки» Берездівської громади та колективу Славутського міського будинку культури. Дітлахам сподобалась дитяча розважальна програма. Після урочистостей та концертної програми, присутні посмакували солодощами та українськими стравами.

09:31 21.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь