A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання виконкому

Відбулося засідання виконкому

27 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ганнопільської сільської ради під головуванням сільського голови Маргарити Медведюк. Члени виконкому заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів. Відповідно до плану роботи виконавчого комітету сільської ради на перший квартал 2019 року, члени виконкому розглянули питання про підсумки роботи з питань профілактики злочинності та охорони правопорядку на території громади у 2018 році. Згідно інформації Славутського ВП ГУНП в Хмельницькій області, на території Ганнопільської громади у 2018 році було вчинено 11 злочинів, 4 з яких уже розкрито. Більшість злочинів стосувалося майнового характеру, в першу чергу крадіжок. На засіданні виступили працівники поліції, які розповіли про можливість участі громадян в охороні громадського порядку, шляхом створення громадських формувань. З метою організації обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, виконавчим комітетом було затверджено Положення про квартирний облік та створено житлову комісію. Також заслухали питання щодо неналежного виконання батьківських обов’язків по відношенню до своїх малолітніх дітей окремими сім’ями, які проживають на території громади. Члени виконавчого комітету винесли попередження та встановили батькам двадцятиденний виправний термін, протягом якого вони зобов’язані привести в належний санітарно-гігієнічний стан свої помешкання, зайнятися вихованням своїх дітей, піклуватися про їхнє здоров’я, фізичний і духовний стан, моральний розвиток. У разі недотримання даних вимог буде виноситися питання про позбавлення батьківських прав. На завершення, затвердили перелік урочистих заходів та зустрічей, які проводитимуться виконавчим комітетом Ганнопільської сільської ради у 2019 році.

15:34 27.02.2019

День учнівського самоврядування пройшов по особливому

День учнівського самоврядування пройшов по особливому

Ганнопільській об’єднаній територіальній громаді є чим пишатися: з року в рік вихованці освітніх закладів громади, які функціонують виключно  у сільській місцевості,   радують своїх наставників високими результатами на Всеукраїнських, обласних, районних  предметних олімпіадах та творчих конкурсах. Цього року перемогу у предметних олімпіадах районного рівня здобув 21 учень Ганнопільської громади, ще 2 – стали призерами обласного творчого конкурсу. Усі вони 25 лютого завітали до адмінбудівлі сільської ради, аби отримати грамоти та пам’ятні подарунки від керівництва громади за свої досягнення та з нагоди Дня учнівського самоврядування. Приємно порадувало те, що у цьому році кращих учнів громади відзначили ще й грошовими преміями. Як зазначила голова Ганнопільської ОТГ Маргарита Медведюк: «Це покладе початок фінансовому заохоченню учнівської еліти з боку керівництва». Володарі 1 місця отримали по 500 грн., 2 місця – по 400грн., 3-го –по 300 грн. Після  урочистостей, школярі отримали гарну нагоду виступити у ролі посадових осіб органів місцевого самоврядування, вони вирішували повсякденні питання громади: приймали звернення, робили відповіді, працювали з ProZorro, перевіряли документи, спілкувалися з жителями. На заході були присутні радники Хмельницького Центру розвитку місцевого самоврядування Алла Собко та Катерина Савчук. Вони були приємно вражені креативним підходом керівництва громади до роботи з учнями та відзначили важливість реалізації проектів із залученням дітей. До слова, Ганнопільська ОТГ – єдина на Хмельниччині громада, яка проводить Дні місцевого самоврядування поза навчальним закладом. Захід завершився підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої присутні поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності. Учні отримали безцінний досвід, який допоможе їм з вибором майбутньої професії!

13:13 27.02.2019

Привітали ювілярку з Днем народження

Привітали ювілярку з Днем народження

18 лютого 2019 року свій ювілейний день народження відсвяткувала жителька села Хоняків Гринь Надія Степанівна. Свої 90-то років життя бабуся Надія присвятила своїй сім’ї та роботі. Робочі будні провела у рільничій бригаді. За дорученням сільського голови Маргарити Медведюк з цією визначною подією іменинницю прийшов привітати староста сіл Понора, Хоняків, Прикордонна Улашанівка Віктор Пашко. Староста подарував подарунок та  побажав цій сильній жінці здоров’я, сили духу, пошани від рідних та близьких. Було дуже приємно спілкуватися з ювіляркою, яка зберегла ясний розум, світлу пам'ять, почуття гумору, хоча доля й подарувала їй нелегке життя.

10:52 21.02.2019

А Сотня відлетіла в небеса...

А Сотня відлетіла в небеса...

Сьогодні, 20 лютого, Ганнопільська громада вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні. Цей пам'ятний день встановлено Указом Президента України від 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.  Для вшанування героїв, які поклали свої життя на Майдані Незалежності, у закладах освіти та культури Ганнопільської громади зібралося багато небайдужих громадян, які хвилиною мовчання вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні, що віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. У школах провели виховні години, де учні декламували вірші «Небесна Сотня», «Звернення сина до матері», «Сини України», «Горить свіча», в яких відчувалися біль, смуток і скорбота. Присутні переглянули фільм «Зима що нас змінила» та запалили свічі-пам'яті.

15:40 20.02.2019

Моделювання спроможної шкільної мережі як основи освітньої стратегії громади

Моделювання спроможної шкільної мережі як основи освітньої стратегії громади

В рамках шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні», 19 лютого у Ганнопільську громаду завітали експерти проекту Айдер Сеїтосманов і Войтек Мархлєвський та партнери: представники Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА та представники Управління освіти і науки Рівненської ОДА та провели практичний семінар-тренінг на тему: "Моделювання спроможної шкільної мережі як основи освітньої стратегії громади". В ході зустрічі з керівництвом громади, освітяни обговорили оптимізацію шкільної мережі Ганнопільської об’єднаної територіальної громади шляхом забезпечення доступних і якісних освітніх послуг, створення системи збалансованого та ефективного використання бюджетних коштів. Голова громади Маргарита Медведюк та її заступники провели гостям екскурсію по закладам освіти та показали нові впровадження в рамках Нової-української школи. Окрім шкіл, відвідали Комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр» Ганнопільської сільської ради, що надає послуги для дітей з особливими освітніми потребами Ганнопільської, Крупецької, Улашанівської громад та Славутського району.

14:15 20.02.2019

Учениця Киликиївського НВК зайняла ІІІ місце на ІІ етапі конкурсу МАН

Учениця Киликиївського НВК зайняла ІІІ місце на ІІ етапі конкурсу МАН

Мала академія наук – це вагома ланка позашкільної освіти, яка з року в рік дає можливість обдарованим дітям заявити про себе, представляючи на розсуд членів журі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, власне дослідження. Це перше наукове відкриття може бути зовсім крихітним, але воно потребує ґрунтовних знань з базового предмета та глибокого вивчення наукової літератури з досліджуваної теми, неабиякої працьовитості та наполегливості. Саме участь у Малій академії наук є тим стартовим майданчиком, який дає молодим науковцям перший досвід наукової діяльності, пошуку креативних рішень і презентації власних досягнень. Учениця 10 класу Киликиївського НВК Радченя Олена стала призером ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Хмельницького територіального відділення МАН України у 2019 році. Зі своєю роботою на тему: «Тригонометрична модель біоритмів людини», дівчина посіла ІІІ місце у відділенні математики, секція прикладна математика. Бажаємо майбутньому науковцю наснаги та подальших успіхів у науково-дослідницькій діяльності!

13:35 20.02.2019

Ганнопільська сільська рада отримала сучасну комп'ютерну техніку

Ганнопільська сільська рада отримала сучасну комп'ютерну техніку

В межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», що реалізується Міністерством соціальної політики України за сприянням Світового банку, до Ганнопільської об’єднаної територіальної громади надійшла сучасна комп’ютерна техніка для організації роботи працівників з питань соціального захисту населення, служб у справах дітей.

15:52 18.02.2019

З Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав

З Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

11:29 15.02.2019

Увага! 28 лютого перевірятимуть системи оповіщення «Сигнал-ВО»

Увага! 28 лютого перевірятимуть системи оповіщення «Сигнал-ВО»

Шановні жителі Ганнопільської громади! Доводимо до Вашого відома, що 28 лютого 2019 року з 10:00 до 12:00 години буде проведена комплексна перевірка системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд та включенням електросирен. Мета проведення перевірки – визначення працездатності систем оповіщення.

09:21 15.02.2019

13 лютого у Ганнополі відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови райдержадміністрації Олександром Мельником

13 лютого у Ганнополі відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови райдержадміністрації Олександром Мельником

13 лютого у Ганнопільській сільській раді відбувся виїзний прийом громадян керівництвом району. Прийом повинен був очолювати голова Славутської районної державної адміністрації Богдан Маршук, однак, у зв’язку з відрядженням, на заміну йому прибув його заступник Олександр Мельник. Розпочався прийом із колективного звернення жителів громади щодо передачі в оренду місцевого ставка для рибогосподарських потреб. Даний ставок знаходиться за межами населеного пункту та перебуває у державній власності, тому Олександр Мельник пообіцяв підняти дане питання на обласному рівні та допомогти селянам з орендою ставка. Після прийому громадян представники району та громади обговорили перспективний план регіонального розвитку Славутського району на 2019-2021 роки. Також, відбулася розмова з представниками Служби автомобільних доріг щодо реконструкції автомобільних доріг загального користування, а саме: дорога з сполученням Великий Скнит – Рівки , Малий Скнит – Клепачі , Ганнопіль – Понора, Клепачі – Киликиїв.

10:37 14.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь