A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З любов'ю до ближнього.

Дата: 19.12.2019 15:12
Кількість переглядів: 879

         Напередодні Дня Святого Миколая, 18 грудня, на Майдані Незалежності у м. Хмельницький відбулись урочисті заходи з нагоди свята, на  яке  з нетерпінням чекає кожна дитина. За задумом організаторів  кожна громада області мала прикрасити ялинку іграшками, виготовленими власноруч. Ретельно готувались до заходу і в нашій громаді: оригінальні ялинкові прикраси виготовили вихованці та працівники інклюзивно-ресурсного центру Ганнопільської сільської ради та гуртківці художнього гуртка ( керівник Оксана Верба), що діє на базі Ганнопільського НВК. А ще новорічну красуню прикрашали «смачні» іграшки – імбирні пряники у вигляді карти Ганнопільської ОТГ,  з назвами всіх населених пунктів  та зі словами гімну громади. Оскільки кольорами символіки Ганнопільської ОТГ є червоний та жовтий, то й на нашій ялинці домінувала саме ця кольорова гамма.

        Однак, чисельне зібрання на Майдані обласного центру об’єднало не прагнення  позмагатися у креативності,  а бажання долучитися до збору коштів на лікування дворічного хмельничанина Дмитрика Шелудька, який через важку рідкісну хворобу потребує дороговартісного лікування  в Німеччині. Родина хлопчика не має на це коштів, тому диво для нього вирішили створити всі небайдужі громадяни. Кожен охочий мав можливість покласти кошти в скриньки, які носили дівчата-волонтерки, або придбати новорічні солодощі, гроші від продажу яких теж підуть на лікування Дмитрика.

     Також в залі обласної філармонії  було проведено благодійний аукціон, учасники якого із задоволенням викупили  всі з представлених 30-ти лотів. Одну з картин придбала і голова Ганнопільської сільської ради Маргарита Медведюк. Загалом, під час акції було зібрано більше 97 тис. грн.  Всі ці кошти  будуть направлені родині хворої дитини. Дуже хочеться сподіватися, що таке очікуване для Дмитрика диво таки станеться, і завдяки небайдужості інших життя маленького хлопчика буде довгим та щасливим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь