A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

У Ганнопільській громаді пройшли урочисті заходи з нагоди  Дня захисника України, Дня Українського козацтва та церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці

У Ганнопільській громаді пройшли урочисті заходи з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці

Минулої неділі у Ганнопільській громаді пройшли урочисті заходи з нагоди  Дня захисника України, Дня Українського козацтва та церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці.

09:14 18.10.2018

З Днем захисника України

З Днем захисника України

Дорогі ветерани війни і військової служби, військовослужбовці Збройних сил України та інших військових формувань, учасники АТО!

12:40 12.10.2018

З Днем працівників освіти

З Днем працівників освіти

Шановні освітяни Ганнопільської громади! Виконавчий комітет Ганнопільської сільської ради вітає Вас з професійним святом – Днем працівників освіти. Ваша професія – це наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Ви відкриваєте перед нашими дітьми планету знань, даєте перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та Батьківщини. Тож у цей святковий день прийміть слова подяки за професіоналізм, витримку, терпіння, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Нехай засіяна невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки в житті. Бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, щастя, успіхів у Вашій благородній педагогічній діяльності та творчої наснаги.

11:40 05.10.2018

На засіданні земельної комісії обговорили питання щодо сплати заборгованості та підвищення ставки орендної плати за паї до 8%

На засіданні земельної комісії обговорили питання щодо сплати заборгованості та підвищення ставки орендної плати за паї до 8%

3 вересня у приміщенні Ганнопільської сільської ради відбулося засідання земельної комісії за участю представників сільської ради та Славутської районної державної адміністрації.

11:01 04.10.2018

У Києві відбудеться семінар на тему: «Інноваційні технології в сільському господарстві. Органічне землеробство - як інструмент економічного розвитку ОТГ»

У Києві відбудеться семінар на тему: «Інноваційні технології в сільському господарстві. Органічне землеробство - як інструмент економічного розвитку ОТГ»

10 жовтня 2018 року в рамках діяльності фахової мережі по сільському розвитку секторальної платформи Асоціації ОТГ «Місцевий економічний розвиток та інвестиції» відбудеться семінар «Інноваційні технології в сільському господарстві. Органічне землеробство - як інструмент економічного розвитку ОТГ». Захід проводиться на безкоштовній основі з 10-00 по 14-00 год. за адресою: м. Київ, Великий конференц-зал «Білий» Академії наук України, вул. Володимирська , буд. 55.

13:30 02.10.2018

Для отримання субсидії непрацюючим працездатним особам потрібно сплатити єдиний соціальний внесок

Для отримання субсидії непрацюючим працездатним особам потрібно сплатити єдиний соціальний внесок

Відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, що затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.2018р. № 329), житлова субсидія не призначається (у тому числі на наступний період), якщо у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, що досягли 18-річного віку станом на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії (далі – особи, доходи яких враховуються під час призначення житлової субсидії), і в цьому періоді за інформацією ДФС, Пенсійного фонду України, у них взагалі відсутні доходи, які враховуються під час призначення житлової субсидії; або вони отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії; та/або вони не сплатили єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний, сумарно протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

12:17 02.10.2018

У Ганнопільській громаді пройшов захід до Дня усиновлення

У Ганнопільській громаді пройшов захід до Дня усиновлення

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення.  Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною, соціальних працівників та усіх причетних до цієї благородної справи.

14:14 28.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь