A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

До уваги суб’єктів декларування Ганнопільської об’єднаної територіальної громади!

До уваги суб’єктів декларування Ганнопільської об’єднаної територіальної громади!

Нагадуємо, що з 1 січня 2019 року розпочався черговий етап подачі декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік. Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі - Закон) суб’єкти декларування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація), за минулий рік. Таку декларацію зобов’язані будуть подати і депутати місцевих рад усіх рівнів та особи, які для цілей цього Закону прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, зокрема керівники комунальних підприємств, установ та організацій тощо. З метою своєчасного подання електронної декларації радимо: 1.    Заздалегідь перевірити термін дії та належне функціонування особистого електронного цифрового підпису (ЕЦП). 2.    Отримати у податковій інспекції або через електронний кабінет довідку з ЄДР про джерела та суми отриманих доходів (власних та членів сім’ї) за 2018 рік. Додатково повідомляємо, що детальну інформацію щодо порядку заповнення та подання декларації можна переглянути на веб-сайті НАЗК https://nazk.gov.ua у розділах «Он-лайн навчання» та «Роз’яснення для суб’єктів декларування».

13:27 16.01.2019

Учні Ганнопільської громади виграють учнівські олімпіади

Учні Ганнопільської громади виграють учнівські олімпіади

Протягом листопада-грудня 2018 року було проведено ІІ етап (районний) Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та конкурс-захист наукових робіт Малої академії наук. У даних заходах взяли участь 77 учнів Ганнопільської громади, 16 з яких є переможцями. У ІІІ етапі (обласному) братимуть участь 8 призерів громади, які посіли І місця. Переможців нагородять грамотами І, ІІ, ІІІ ступенів та цінними подарунками, а вчителі, які підготували учнів призерів, отримають грошову винагороду.

12:28 02.01.2019

З НОВИМ РОКОМ!

З НОВИМ РОКОМ!

Шановні жителі Ганнопільської громади! Відходить у минуле ще один рік нашої історії – неоднозначний та складний, події якого запам’ятаються на все життя. Цей період був сповнений сподівань і тривог, здобутків і втрат. Та попри всі труднощі ми змогли гідно прожити цей важкий час. Щодня долали сумніви і негаразди, здобували свої маленькі перемоги. Минулий рік збагатив нас чималим досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього. З усією впевненістю можу сказати, що всі здобутки Ганнопільської громади, її слава і авторитет – результат нашої з вами повсякденної праці. Від Ганнопільської сільської ради, її виконачого комітету та від себе особисто хочу подякувати вам за підтримку, порозуміння, активну громадську позицію і патріотизм. Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь нашої територіальної громади, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще. Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги! Нехай у Новий рік в усіх нас будуть  чисті помисли, наповнені добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких. Хай станеться справжнє новорічне диво, яке принесе радість до кожної оселі. З новим 2019 роком Вас!

17:31 29.12.2018

Пройшла остання сесія Ганнопільської сільської ради у 2018 році

Пройшла остання сесія Ганнопільської сільської ради у 2018 році

21 грудня у приміщенні бібліотеки с.Ганнопіль відбулася 38 чергова сесія 7 скликання Ганнопільської сільської ради, яка є останньою у 2018 році. На цьому пленарному засіданні депутати обговорили та ухвалили низку важливих рішень, які стосуються діяльності Ганнопільської об’єднаної територіальної громади. Напередодні сесії народні обранці вивчали всі сесійні питання на засіданні постійних депутатських комісій, тому затверджували проекти рішень швидко та злагоджено. По закінченню засідання голова Ганнопільської громади Маргарита Медведюк подякувала депутатам за підтримку, ініціативність, злагоджену роботу та оперативне схвалення бюджету на 2019 рік і привітала усіх присутніх з наступаючими різдвяними святами.

14:04 21.12.2018

21 грудня у с.Нараївка не буде світла з 09.00 до 16.00

21 грудня у с.Нараївка не буде світла з 09.00 до 16.00

За інформацією, яка надійшла від Славутського РЕМ, 21 грудня у селі Нараївка Ганнопільської сільської ради Славутського району Хмельницької області з 09.00 до 16.00 заплановане вимкнення електроенергії. Вимкнення електричної енергії пов'язане із запланованими роботами по обслуговуванню електричних мереж, які спрямовані на підвищення надійності електропостачання.

14:04 20.12.2018

У Ганнопільській громаді на Миколая діти отримали особливе свято!

У Ганнопільській громаді на Миколая діти отримали особливе свято!

Майже цілий рік усі ми – і дорослі, і малі – з нетерпінням чекаємо на зимові свята:  День Святого Миколая, Новий Рік, Різдво, які несуть із собою веселощі, радощі, ігри, танці і пісні.  Ось так 19 грудня Святий Миколай завітав до будинку культури села Понора, де на нього чекали дітлахи, серед яких були діти-сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених родин, діти учасників АТО.  Учасники дитячого драматичного гуртка Ганнопільського СБК підготували чудову виставу "Йде до дітей Святий Миколай", після чого малюків пригостили солодощами та запросили до участі в іграх та розвагах. Море позитива дітлахи отримали від комедіантів " Весела Ідея", яких запросила голова Ганнопільської громади Маргарита Медведюк. Приємно порадувало те, що не тільки Ганнопільська  громада прийняла участь у привітанні наших дітей з цим чудовим святом, а й депутат Хмельницької обласної ради Миклуш О.П., ТОВ «АКРІС АГРО», політична партія «За конкретні справи», ФГ «Пролісок», СЛП «Великоскнитське», Хоростоцьке КП, приватні підприємці та фермери: Лисюк С.І., Перець І.Л., Юрчук Л.С., Шевчук Л.І., Гізун А.С., Габардин О.О., Лопушок С.І., Петрук В.А., Ніколайчук В.І., Герус В.О., Янчук С.І., Гнатюк О.П., Броневицький Л.В., Стельмах В.М..Шановні меценати, щиро дякуємо Вам за те, що Ви подарували нашим дітям солодке свято. Нехай Господь віддячить Вам за добрі діла сторицею. Бажаємо Вам світлої Господньої радості, миру, здоров'я і благополуччя. Нехай защедрить Вас і Ваші родини Господь своїми щедрими і багатими милостями.  Свято вдалося на славу. Святий Миколай залишився задоволений теплим прийомом в нашій громаді,обдарував усіх діток гостинцям.Наша спільна праця принесла малюкам радість!

11:57 20.12.2018

З Днем Святого Миколая!

З Днем Святого Миколая!

Шановні жителі Ганнопільської громади! Дорогі батьки та діти! Щиро вітаємо вас із Днем Святого Миколая Чудотворця - одним з найсвітліших, найдобріших і найрадісніших християнських свят. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Найбільше цього свята чекають діти, адже вони переконані, що в цей день Святий Миколай не омине їхні домівки та принесе чудові подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість, – все більше входить у наше життя. Ми повсякденно повинні думати про майбутнє незалежної України, а це майбутнє завжди починається з нашої  уваги до дитини. Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Зігрійте своїм теплом тих, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято. Нехай добро та милосердя єднають нас заради щастя дітей. Щиро бажаємо Вам достатку, родинного затишку й душевного тепла. Нехай Святий Миколай освятить Вас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи. Зі святом, дорогі земляки!

12:45 19.12.2018

Трапилася негода на дорозі - повідомте ДП «Служба автомобільних доріг»

Трапилася негода на дорозі - повідомте ДП «Служба автомобільних доріг»

З метою забезпечення оперативного реагування на можливе ускладнення дорожнього руху транспортних засобів та своєчасного моніторингу роботи дорожніх служб в осінньо-зимовий період 2018-2019 рр. по дорогах загального користування місцевого значення, починаючи з 21.11.2018 року організовано чергування працівників інженерно-технічного складу ДП «Служба автомобільних доріг» в нічний період доби, у святкові та вихідні дні. Про ускладнення проїзду, виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення, просимо інформувати відповідного чергового ДП «Служба місцевих автодоріг» по тел. (03842)-65-22-34, моб. 067-196-19-80.

12:29 19.12.2018

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 14 грудня в Україні традиційно відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця пам’ятна дата була затверджена Указом Президента України № 945/2006 від 10 листопада 2006 року. Саме 14 грудня було офіційне повідомлення про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС. Цього дня ми всі віддаємо шану тим, хто ціною власного здоров'я й життя захистив увесь світ від наслідків Чорнобильської катастрофи. У ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи брали участь більше 650 тисяч чоловік, десятеро з яких проживає на території Ганнопільської об’єднаної територіальної громади. Сьогодні представники нашої громади завітали до своїх рятівників зі словами вдячності та подарунками. Шановні ліквідатори, саме завдяки вашому подвигу ми живемо, насолоджуємося життям та мріємо про щасливе майбутнє. Дякуємо Вам за самовідданість, мужність, героїзм, та високий професіоналізм. Міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди Вам та Вашим рідним. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи! Вічна пам'ять і шана тим, чиє життя обірвав смертоносний атом.

10:29 14.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь