A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

46-та сесія Ганнопільської сільської ради.

Дата: 06.12.2019 15:26
Кількість переглядів: 776

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

     Оскільки відбулась вона у переддень Дня місцевого самоврядування, то розпочала  засідання концертна програма за участю працівників культури громади. Лунало чимало гарних слів на адресу депутатів  та присутніх в залі працівників Ганнопільської ради. А святкового настрою  додало музичне вітання вокального ансамблю «Джерело».

    Далі з  вітальним словом до присутніх звернулась сільський голова Маргарита Медведюк. Дякуючи депутатам за плідну роботу, Маргарита Іванівна висловила сподівання на подальшу  гарну співпрацю, адже саме вона є запорукою реалізації всіх планів на благо громади. Найактивніших обранців та працівників сільської ради було відзначено почесними грамотами та памятними  подарунками.

      Поза тим, на розгляд сесії пропонувалось чимало актуальних питань, тож депутати приступили до їхнього вирішення.  Загалом,  робота пленарного засідання була плідною та конструктивною.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь