A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

До снігу на дорогах готові !

До снігу на дорогах готові !

За співфінансуванням Спеціалізованого лісокомунального підприємства "Великоскнитське" на трактори Ганнопільської громади придбали два відвали. Дане обладнання уже встигли випробувати при окультуренні сміттєзвалищ. Наразі спецтехніку використовують для очистки доріг та вулиць від снігових заметів. В першу  чергу  розчищатимуть  центральні  дороги, після чого  будуть розчищенні провулки та інші вулиці.

10:36 13.12.2018

На Хмельниччині очікується ускладнення погодних умов!

На Хмельниччині очікується ускладнення погодних умов!

За прогнозом українського Гідрометцентру  внаслідок впливу активного циклону 13-14 грудня на Хмельниччині очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, слабка хуртовина, вітер  північно-західний   7-12  м/с.  Температура  повітря протягом доби  від  4° морозу  до  1° тепла на дорогах  ожеледиця. Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках вулиць і доріг, що становитиме 2 (жовтий) рівень загрози порушення руху автотранспорту, роботи електричних мереж, комунального   господарства та  будівельної  галузі. Рекомендуємо не планувати поїздок на далекі відстані та по можливості обмежити користування власним автотранспортом. Якщо ж виїзд є вкрай необхідним – вибирайте безпечний швидкісний режим, користуйтеся протитуманними фарами або ближнім світлом фар, пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції та правил паркування.

09:50 13.12.2018

З Днем Збройних Сил України!

З Днем Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовці, ветерани, захисники Української держави! Виконавчий комітет Ганнопільської сільської ради вітає вас з Днем Збройних Сил України! На Ваших міцних плечах тримається мир та спокій кожної родини українського народу, а Ваші мужність та самовідданість вселяють впевненість у майбутнє. Дякуємо кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам. Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні, конституційні інтереси, забезпечуєте безпеку всіх громадян України у ці непрості часи випробувань для нашої держави. Бажаємо всім українським військовослужбовцям  злагоди, міцного здоров’я,  надійного тилу, щастя та добра! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних.

16:10 05.12.2018

З Днем місцевого самоврядування!

З Днем місцевого самоврядування!

Шановні жителі Ганнопільської громади, працівники,  депутати, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Представляти громаду, знати її проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення – почесна і відповідальна місія. У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, сприяти вирішенню життєво важливих питань не лише місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами, їх громадськими об’єднаннями та владою. Сердечно дякуємо всім, хто вносить свій посильний вклад у розвиток Ганнопільської громади, її інфраструктуру. Особливі слова подяки ветеранам самоврядування за багатий досвід, який є прикладом творчої роботи для кожного з нас. Сьогодні, завдяки тісному співробітництву між всіма нами вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати перспективні плани та задуми. Бажаємо вам міцного здоров’я, миру, злагоди, наснаги, витримки та оптимізму, нових здобутків на ниві зміцнення державності! Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє додають сили і наснаги!

14:46 05.12.2018

Відбулася нарада з керівниками підприємств торгівлі

Відбулася нарада з керівниками підприємств торгівлі

4 грудня у виконавчому комітеті Ганнопільської сільської ради відбулася нарада з керівниками підприємств торгівлі. Обговорювались наступні питання: •    відсутність торгової точки у селі Хоняків; •    забезпечення продовольчого споживчого ринку якісними товарами першої потреби; •    дотримання законодавства щодо безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів; •    недопущення тіньової зайнятість на ринку праці; •    дотримання закладами торгівлі графіку роботи; •    надання матеріальної допомоги дітям-інвалідам та дітям неблагополучних сімей до Дня Святого Миколая; •    підготовку до новорічних і різдвяних свят; •    дотримання Правил благоустрою, які діють на території Ганнопільської громади. Особливу увагу звернули на якість реалізуємої продукції, рівень культури обслуговування покупців та забезпечення  споживчого попиту широким асортиментом продукції з метою створення гарного святкового настрою кожній родині Ганнопільської громади. За підсумками наради підприємці зазначили, що й надалі працюватимуть над підвищенням якості продукції та розширенням її асортименту.

15:22 04.12.2018

3 грудня - Міжнародний день інвалідів

3 грудня - Міжнародний день інвалідів

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей, це – окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги та уваги. Надаючи допомогу, ви не просто надаєте матеріальні цінності, а й даруєте радість та надію на краще життя. Важко уявити життя стареньких без допомоги з боку соціальних працівників. На підтримку одинокої людини поважного віку в Ганнопільській громаді діє відділення соціальної допомоги вдома, на обслуговуванні в якого перебуває 119 громадян похилого віку та 55 осіб з інвалідністю 1 групи. Одинокій людині великою підтримкою є відвідування соціальним працівником, який приготує обід, допоможе по господарству, оплатить житлово-комунальні послуги, оформить, за потреби, субсидію. Тож, представники сільської ради на чолі з сільським головою Маргаритою Медведюк відвідали людей з обмеженими можливостями нашої громади. У ході спілкування визначилися поточні питання , потреби  та були вручені продуктові подарунки від виконкому сільської ради та благодійників.  Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я наших мешканців. Окремі слова подяки висловлюємо депутату Ганнопільської сільської ради, керівнику ФГ «Перлина Полісся» Несену Олегу Анатолійовичу. Олегу Анатолійовичу, дякуємо Вам за те, що не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя! Допомагаючи громадянам з обмеженими можливостями, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а й даруєте людям радість.

14:21 04.12.2018

Учні Ганнопільської громади прийняли участь у VI обласній учнівській науково-практичній конференції

Учні Ганнопільської громади прийняли участь у VI обласній учнівській науково-практичній конференції

28 листопада  у Хмельницькому економіко-торгівельному коледжі відбулася VI обласна учнівська науково-практична конференція «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини». Від Ганнопільської громади прийняли участь у секції «Перспективні розробки та ідеї космічних місій» (для 6-8 класів) наступні учні: 1) Сидорук Софія (Ганнопільський НВК, 8 клас, отримала диплом за кращий виступ), 2) Овсійчук Назар (Малоскнитський НВК, 6 клас, отримав диплом за кращий виступ), 3) Ющук Андрій (Малоскнитський НВК, 8 клас, отримав диплом учасника), 4) Кардаш Марина (Малоскнитський НВК, 6 клас, отримала диплом учасника).

11:57 29.11.2018

Увага! Погіршення погодних умов!

Увага! Погіршення погодних умов!

За прогнозом українського Гідрометцентру  внаслідок впливу активного південного циклону вночі та вранці 27 листопада на Хмельниччині очікується ускладнення погодних умов: сніг, мокрий сніг, місцями ожеледиця. 

17:28 26.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь