A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Представники громади привітали свою жительку з 95-річчям

Представники громади привітали свою жительку з 95-річчям

16 листопада відзначила своє поважне День народження – 95-річчя, жителька села Хоняків, людина із великим трудовим та життєвим досвідом Мельничук Ольга Юхимівна. Від імені Ганнопільської сільської ради привітати її з визначною подією завітали староста сіл Хоняків, Прикордонна Улашанівка, Понора Пашко Віктор Васильович та завідувач Хоняківським будинком культури Пашко Таїсія Володимирівна. На адресу Ольги Юхимівни пролунали теплі слова вітань і побажання здоров’я, довголіття та добробуту. Багата на всілякі події доля бабусі Ольги. За 95 років пережила чимало. Все своє життя присвятила сім’ї та роботі, виховала двох синів та п’ять дочок, а трудові будні провела у колгоспі. Негаразди загартувували в ній дух непохитної жінки, яка на своєму життєвому шляху пережила безліч тяжких і щасливих моментів. І за це Господь подарував їй довголіття.

11:20 20.11.2018

У селі Малий Скнит встановлюють нову трансформаторну підстанцію

У селі Малий Скнит встановлюють нову трансформаторну підстанцію

У селі Малий Скнит по вулиці Джерельній встановлюють нову трансформаторну підстанцію, яка слугуватиме для розвантаження електричної мережі. У зв’язку з проведенням робіт по встановленню даної підстанції вуличне освітлення декілька днів не буде працювати. Просимо вибачення за незручності у мешканців села.

09:41 20.11.2018

У Ганнопільській громаді ведуться роботи по встановленню зупинок та ремонті доріг

У Ганнопільській громаді ведуться роботи по встановленню зупинок та ремонті доріг

Питання ремонту, стану та утримання автомобільних доріг є завжди актуальними серед населення, тому постійно перебувають на контролі у місцевої влади. Ось уже декілька днів продовжується ремонт дороги до села Хоняків. Це село знаходиться за 11 кілометрів від центру громади. Кожного дня по цій дорозі здійснюється довіз школярів. Задля комфортного очікування громадського транспорту паралельно ведуться роботи по встановленню автобусних зупинок. У листопаді нову автобусну зупинку встановили у селі Прикордонна Улашанівка. Згодом планують встановити у Понорі. Керівництво громади звертається до всіх водіїв – з розумінням поставитись до тимчасових незручностей в місцях проведення дорожніх робіт та дотримуватись вимог правил дорожнього руху.

14:42 19.11.2018

З Днем працівників сільського господарства України

З Днем працівників сільського господарства України

Шановні аграрії України! Виконавчий комітет Ганнопільської сільської ради вітає вас з Днем працівників сільського господарства України, святом дбайливих господарів. Ваша праця нелегка та мозоляста, однак, вона є визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Дозвольте від щирого серця подякувати вам -  хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва, за те, що ви зберегли і примножили традиції українського народу, за самовіддану працю, щедрість душі, теплоту сердець, любов до свого рідного краю і своєї землі. Особливі слова подяки висловлюємо аграріям Ганнопільської громади, які працюють на її благо, наповнюють місцевий бюджет, піклуються про своїх жителів. Завдяки  вашому професійному досвіду, природній  мудрості, працелюбності, наполегливості  живе українське село, колоситься золотиста нива та розвивається сільське господарство на території нашої об’єднаної громади. Міцного Вам здоров’я, добра та подальших успіхів в ім’я розквіту нашої Батьківщини.

15:06 15.11.2018

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти громади

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти громади

14 листопада згідно плану роботи відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Ганнопільської сільської ради, відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти громади за участю начальника відділу освіти.

08:46 15.11.2018

З Міжнародним днем логопеда!

З Міжнародним днем логопеда!

Шановні логопеди! Виконавчий комітет Ганнопільської сільської ради вітає Вас з професійним святом - Міжнародним днем логопеда. Ваша професія є особливо важливою, адже Ви повертаєте людині розкіш людського спілкування, вирішуєте проблему із різними порушеннями як усного, так і писемного мовлення. Висловлюємо Вам слова подяки за таку непросту та потрібну у суспільстві працю. Особливі слова подяки висловлюємо вчителю-логопеду Ганнопільського інклюзивно-ресурсного центру Дячук Людмилі Петрівні, яка надає професійну допомогу не лише дітям нашого центру, а й всієї громади. Нехай Ваше життя наповнюється натхненням та приємними подіями. Міцного Вам здоров’я, терпіння та успіхів у роботі.

14:43 14.11.2018

В селі Понора забезпечили благоустрій кладовища власними силами

В селі Понора забезпечили благоустрій кладовища власними силами

Кажуть, є дві абсолютні істини – це народження і смерть. Так влаштований світ. І ніхто з нас, смертних, не в змозі змінити плин подій. Цвинтар - це місце пам’яті про рідних, близьких, друзів, яких уже немає серед живих, це місце спогадів і суму. Моральний обов’язок кожного – долучитися до наведення порядку у цьому святому місці. Так, 9 листопада , завдяки працівникам Ганнопільського навчально-виховного комплексу, Ганнопільської служби пожежної охорони, Великоскнитського лісокомунального підприємства, старости та жителів села Понора було проведено вирубування кущів, викорчовування порослих та зрізання аварійних дерев на території кладовища в селі Понора. Виконавчий комітет Ганнопільської сільської ради висловлює всім небайдужим людям слова щирої подяки, за те, що спільними зусиллями навели порядок на кладовищі. Роботи з благоустрою кладовищ на території громади тривають.

12:58 13.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь