A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

У Ганнополі триває реконструкція котельні дитячого садочка "Подоляночка"

У Ганнополі триває реконструкція котельні дитячого садочка "Подоляночка"

У Ганнополі, під час осінніх канікул, проводять реконструкцію котельні дитячого садочка «Подоляночка». Проектом передбачено заміна покрівлі, твердопаливних котлів та встановлення сучасної системи опалення, що слугуватиме для ефективного енергозбереження, економії палива, скорочення бюджетних видатків за спожиті енергоносії Рішення, охоплені проектом, дозволять забезпечити  належний температурний  режим в будівлі дитячого садочка та створять комфортні умови для  дошкільнят. Це вже 6 реконструйована котельня у Ганнопільській громаді. Наступною стане котельня Киликиївського НВК, по якій вже виготовили проектно-кошторисну документацію. Роботи по капітальному ремонту котельні в Киликиєві проводитимуться у 2019 році.

15:16 31.10.2018

1 листопада 2018 року о 10.00 годині відбудеться генеральне прибирання кладовища у селі Глинники

1 листопада 2018 року о 10.00 годині відбудеться генеральне прибирання кладовища у селі Глинники

Шановні жителі Ганнопільської громади! 1 листопада 2018 року о 10.00 годині відбудеться генеральне прибирання кладовища у селі Глинники. Закликаємо Вас не бути байдужими та прийняти участь в упорядкуванні кладовища. Проявіть повагу до пам’яті  наших предків.

11:17 31.10.2018

Відбулися заходи до Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників

Відбулися заходи до Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників

28 жовтня наша країна відзначає День визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже, саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.

12:59 26.10.2018

Першокласники Ганнопільської громади навчатимуться за допомогою новітніх технологій

Першокласники Ганнопільської громади навчатимуться за допомогою новітніх технологій

В рамках реалізації плану заходів із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», усі перші класи закладів освіти Ганнопільської громади забезпечили комп’ютерною технікою та дидактичними матеріалами. Для їх придбання використали державні кошти та кошти місцевого бюджету. Тепер, у Ганнопільському, Великоскнитському, Довжківському, Клепачівському, Малоскнитському та Киликиївському навчально-виховних комплексах, першокласники навчатимуться за допомогою новітніх технологій, що спонукатиме стрімке підвищення інтересу учнів до навчання. А відомо, що формування в учнів стійкого активного інтересу є визначальною метою сучасної шкільної освіти. Все це  спрямовано на розвиток дитини та мотивації її до навчання.

12:17 26.10.2018

З Днем працівників харчової промисловості!

З Днем працівників харчової промисловості!

Шановні працівники харчової галузі! Виконавчий комітет Ганнопільської сільської ради щиро вітає Вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості! Харчова промисловість України — це великі, середні і малі підприємства різної форми власності, які виробляють майже 20% від загального обсягу промислової продукції. У харчовій промисловості України діє дві тисячі підприємств, два з яких розташовані на території Ганнопільської громади: «Вектор Плюс», що виробляє борошно і крупи, а також відділення «Славутського хлібозаводу», що займається виробництвом борошна для випічки хліба та хлібобулочних виробів. Галузь, у якій Ви працюєте, успішно розвивається завдяки Вашій професійній майстерності, досвіду й щирому прагненню виготовляти високоякісні продукти харчування, призначені для задоволення потреб широкого кола споживачів. Специфіка галузі така, що від дбайливих рук залежить і кількість, і якість продуктів, яку ми щодня оцінюємо і цінуємо. Впевненині, що завдяки творчому пошуку, освоєнню нових технологій, передових методів господарювання, Ви й надалі докладатимете всіх зусиль для нарощування виробництва, оновлення асортименту та поліпшення якості продуктів відповідно до світових стандартів.. Ганнопільська сільська рада дякує Вам за сумлінну працю та турботу про здоров’я співвітчизників. Особливі слова подяки висловлюємо керівнику приватного підприємства «Вектор Плюс» Тарасюку Руслану Петровичу, який щорічно надає допомогу людям з особливими потребами та людям похилого віку, що проживають на території нашої громади. Зичимо Вам, шановні трудівники харчової промисловості, міцного здоров’я, наснаги, високих матеріальних статків у Ваших сім’ях та нових виробничих успіхів на благо нашої громади та України вцілому.

11:12 18.10.2018

У Ганнопільській громаді пройшли урочисті заходи з нагоди  Дня захисника України, Дня Українського козацтва та церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці

У Ганнопільській громаді пройшли урочисті заходи з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці

Минулої неділі у Ганнопільській громаді пройшли урочисті заходи з нагоди  Дня захисника України, Дня Українського козацтва та церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці.

09:14 18.10.2018

З Днем захисника України

З Днем захисника України

Дорогі ветерани війни і військової служби, військовослужбовці Збройних сил України та інших військових формувань, учасники АТО!

12:40 12.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь