Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Вітаємо з професійним святом!

Дата: 08.11.2019 08:57
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

Шановні працівники культури !

        Сердечно вітаю Вас з професійним святом -  Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх тих, хто присвятив себе благородній справі - зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу !

     

    Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша земля - українці володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Їхня самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

   Нашій громаді потрібна сучасна конкурентоздатна культура, звернена до майбутнього,  але й укорінена в могутні традиції.  Хай вона буде відкритою і доступною кожному. Вірю, що професіоналізм та душевність наших працівників будуть успішно на це працювати.

     Високо ціную Ваш внесок  у  розвиток культури громади.  Без  Вашої  підтримки та розуміння,  без Вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті.

      Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям,  реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії  і  мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

 

 

                                                  З повагою,

                                                  сільський голова Маргарита Медведюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь