A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

День особливих людей.

Дата: 03.12.2019 09:31
Кількість переглядів: 894

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

             Щороку 3 грудня, у Міжнародний день людей з особливими потребами, уся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку згаданої категорії людей,  і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.

          Відзначення Міжнародного дня людей з особливими потребами  – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з обмеженими фізичними можливостями, що потребують захисту та підтримки. Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.

     Напередодні 3 грудня за дорученням Ганнопільського сільського голови Маргарити Медведюк працівники територіального центру, центру соціальних служб та сільської ради відвідали 46 своїх підопічних, привітали та вручили їм солодкі подарунки,придбані завдяки плідній співпраці з депутатом Хмельницької обласної ради Олександром Миклушем. Керівництво  та жителі громади висловлюють вдячність Олександру Петровичу за милосердя та чуйність, проявлені до згаданої категорії людей.

            Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав людей з особливими потребами і їх участі в житті суспільства. 3 грудня – день підведення підсумків зробленого для цієї категорії громадян. Так, нещодавно за рахунок соціальної програми Ганнопільській сільській раді було виділено спеціалізований автомобіль, обладнаний для перевезення осіб з інвалідністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь