A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Цікава та корисна екскурсія

Дата: 13.11.2019 08:55
Кількість переглядів: 384


            08  листопада до 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Славута завітали вихованці загальноосвітніх закладів Ганнопільської громади.
Розпочалась зустріч із екскурсії Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описупідрозділом, під час якої рятувальники нагадали дітям, яких правил слід дотримуватись у повсякденному житті, аби убезпечити власне життя та життя близьких; як діяти, якщо пожежа, або ж у разі вибухонебезпечної чи підозрілої знахідки; як зробити відпочинок на природі безпечним та зберегти довкілля. Далі господарі частини ознайомили школярів із пожежною технікою, аварійно-рятувальним обладнанням і бойовим спорядженням рятувальників, розповіли, яка техніка й засоби використовуються бійцями ДСНС у різних випадках та за різних обставин, та які їхні можливості.
Наприкінці зустрічі діти  подякували працівникам ДСНС за цікаву екскурсію та корисну інформацію. За сприяння у проведенні екскурсії  Славутському районному  сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області свою вдячність висловлює і керівництво Ганнопільської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь