Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Проведено навчання з керівниками та працівниками харчоблоків закладів загальної середньої та дошкільної освіти Ганнопільської громади.

Дата: 07.11.2019 09:20
Кількість переглядів: 839

Фото без описуФото без опису

   06 листопада 2019 року спеціалісти Славутського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели семінар-навчання з працівниками харчоблоків та керівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти  на тему: «Санітарно – гігієнічні вимоги щодо організації харчування дітей в навчальних закладах».

    Згідно плану проведення навчання було висвітлено питання: «Вимоги до організації харчування дітей у навчальних закладах освіти. Система НАССР – ефективний спосіб контролю якості і безпеки у виробництві харчових продуктів».
   Також представники Держпродспоживслужби ознайомили присутніх із санепідситуацією в навчальних закладах України протягом 2019 - 2020 навчального року, наголосили на ключових питаннях щодо недопущення її погіршення на території Славутського району.
   Присутні мали змогу отримати кваліфіковані відповіді на поставлені запитання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь