Проведено навчання з керівниками та працівниками харчоблоків закладів загальної середньої та дошкільної освіти Ганнопільської громади.
06 листопада 2019 року спеціалісти Славутського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели семінар-навчання з працівниками харчоблоків та керівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти на тему: «Санітарно – гігієнічні вимоги щодо організації харчування дітей в навчальних закладах».
Згідно плану проведення навчання було висвітлено питання: «Вимоги до організації харчування дітей у навчальних закладах освіти. Система НАССР – ефективний спосіб контролю якості і безпеки у виробництві харчових продуктів».
Також представники Держпродспоживслужби ознайомили присутніх із санепідситуацією в навчальних закладах України протягом 2019 - 2020 навчального року, наголосили на ключових питаннях щодо недопущення її погіршення на території Славутського району.
Присутні мали змогу отримати кваліфіковані відповіді на поставлені запитання.