A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З Божим і людським благословенням!

Дата: 04.11.2019 08:54
Кількість переглядів: 961

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

31 жовтня, у Храмове свято села, у Нараївці відбулась непересічна подія – освячення новозбудованої каплички, кошти на будівництво якої виділив керівник ФГ «Перлина Полісся», депутат Ганнопільської сільської ради Олег Несен. Освячення та молебень провів отець Георгій, настоятель храму с. Великий Скнит.
На визначну подію зібрались не лише місцеві жителі, а й гості села. Завітала на свято й голова Ганнопільської сільської ради Маргарита Медведюк. Вітаючи нараївчан зі святом, Маргарита Іванівна відзначила важливість співпраці з керівниками підприємств громади, котрі завжди йдуть назустріч в питаннях, що стосуються забезпечення комфортного життя її мешканців. Яскравим доказом цього є відкриття каплички, яку, за словами Олега Несена, збудовано «під ключ» за шість робочих днів. Від Ганнопільської громади сільський голова вручила мешканцям села ікону, яка стане окрасою нової культової споруди.
В свою чергу на знак поваги та подяки мешканці Нараївки презентували натхненнику благородної справи Олегу Несену пам’ятний подарунок. Та, напевно, найкращим дарунком є відчуття радості – найвищого почування, яке може відчувати людина, що творить добро. Хочеться побажати Олегу Анатолійовичу натхнення та Божого благословення у реалізаціїї таких проектів та висловити надію на те, що з року в рік список його добрих справ буде поповнюватись!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь