A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Увага! Оголошення.

Увага! Оголошення.

У зв’язку з проведенням  ремонтних робіт 16 та 17 вересня  з 09 до 16 години буде припинено електропостачання в селі Рівки. Славутський РЕМ сподівається на розуміння та просить вибачення за тимчасові незручності.

11:05 16.09.2019

З Днем працівника лісу!

З Днем працівника лісу!

Шановні працівники лісового господарства, виконавчий комітет Ганнопільської об’єднаної територіальної громади вітає Вас з професійним святом!

18:40 15.09.2019

Оголошення

Оголошення

Шановні жителі Ганнопільської громади, доводимо до Вашого відома, що з 16 вересня 2019 року буде проводитися комплекс обов’язкових осінніх протиепізоотичних, лабораторно-діагностичних, лікувально-профілактичних заходів з повним охватом поголів’я тварин великої рогатої худоби та коней.

15:30 10.09.2019

Відбудеться виїзний прийом головою Славутської РДА

Відбудеться виїзний прийом головою Славутської РДА

Шановні жителі Ганнопільської громади, доводимо до Вашого відома, що 11 вересня з 10.00 до 12.00 відбудеться виїзний прийом громадян головою Славутської районної державної адміністрації Маршуком Богданом Петровичем. (прийом проходитиме у кабінеті сільського голови).

12:28 10.09.2019

Зі святом Першого дзвоника!

Зі святом Першого дзвоника!

Другого вересня у закладах освіти Ганнопільської об’єднаної територіальної громади відбулося свято Першого дзвоника - яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України. А для когось цей рік стане останнім перед початком нового етапу життя…. Саме в День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вихователів та вчителів, їх неоціненну роботу розуму й серця і дякуємо їм. Тож, з нагоди Першого вересня вітаю усіх з початком нового навчального року. Бажаю міцного здоров'я та впевненості у власних силах. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Сподіваюся, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці та надійним кроком у світ пізнання!

14:34 02.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь