A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Фінансова підтримка СОК

Фінансова підтримка СОК

Міністерство аграрної політики та продовольства України пропонує фермерським господарствам скористатися бюджетною фінансовою підтримкою у 2019 році, яка надається через регіональну комісію з питань надання фінансової підтримки СОК (сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи), утворену структурним підрозділом облдержадміністрації, що забезпечує виконання функцій з питань агропромислового розвитку. СОК наступних напрямів діяльності: молочарського, м’ясного, плодово-ягідного, овочевого, а також із заготівлі та переробки продукції бджільництва, дикорослих ягід, грибів і рослин. Держава компенсує 70% вартості придбаної техніки та обладнання вітчизняного виробництва без ПДВ, але не більше ніж 3 млн грн., за умови оплати СОК повної вартості та ПДВ за придбані у поточному році техніку та обладнання. Три кроки для отримання СОК фінансової підтримки: 1. СОК купує техніку, обладнання, визначені у Переліку https://minagro.gov.ua/ua , оформляє її відповідно до законодавства. 2. СОК подає до регіональної комісії з питань надання фінансової підтримки СОК: - Заявку - Пакет документів. 3. СОК отримує кошти на свій банківський рахунок.

09:26 09.07.2019

Схід села Понора

Схід села Понора

02 липня у Понорі відбувся виїзний прийом головою Ганнопільської сільської ради Маргаритою Медведюк та схід села. Спільного вирішення потребувало декілька важливих питань. В числі першочергових стояло питання про виділення землі під пасовища. Під час зустрічі вирішили питання про виділення таких земельних ділянок та вибрали двох уповноважених осіб, які здійснюватимуть оформлення відповідних документів для створення громадського пасовища та здійснення оренди. Йшлося також про виділення земельної ділянки (6,5 га) та здачі її в оренду терміном на 25 років під встановлення сонячних батарей.  Керівництвом громади було запропоновано перенести ФАП на другий поверх Понорського будинку культури. На сході села вирішили, що у новому приміщенні медичний пункт запрацює вже з 15 липня 2019 року. Крім цього визначили, що задля зручності жителів Понори щосереди з 10 до 17 години у сільському будинку культури (2-й поверх) виїзний прийом буде проводити староста. А це означає, що з’явиться можливість отримати різні форми довідок за місцем проживання.

09:23 09.07.2019

Як у Ганнопільській громаді святкували Івана Купала

Як у Ганнопільській громаді святкували Івана Купала

7 липня у Ганнопільській об'єднаній територіальній громаді відбулося святкування одного з наймістичніших свят - Івана Купала. Купальські віночки, запальні танці, щира народна пісня, дитячі усмішки і розваги, гадання і пошук квітки папороті - усе це, і не тільки, було присутнє на заході Івана Купала, що було організоване Ганнопільською ОТГ. Присутні аплодували та підспівували виконавцям концертної програми і приймали участь у цікавих конкурсах, за перемогу в яких отримували приємні подарунки. Дівчата опускали на воду вінки, а хлопці стрибали через вогнище. Були й інші розваги: солодка вата, морозиво та смаколики. Ганннопільська сільська рада дякує усім, хто взяв участь у підготовці та проведенні свята Івана Купала.

14:15 08.07.2019

З Днем родини!

З Днем родини!

Шановні жителі Ганнопільської громади, вітаємо Вас з Днем родини! Родина - це цеглинка з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Саме в українських родинах зберігаються  національні традиції та звичаї наших предків. Вона є найбільшим скарбом, це прихисток і підтримка, щастя материнства і батьківства. Саме вона формує характер та життєві орієнтири громадян. Бажаємо в цей привітний літній день Вам міцного здоров’я, щасливої долі, сімейного затишку та тепла. Нехай у Ваших сім'ях завжди панує добробут, благополуччя та щастя, а внутрішня атмосфера в сім’ях будується на любові, терпінні і повазі до кожного члена родини. А ще: низький уклін усім батькам, які виховали патріотів і мужніх  захисників України!

12:54 08.07.2019

Свято молоді та гарного настрою

Свято молоді та гарного настрою

30 червня у Ганнополі відбулись святкові заходи з нагоди Дня Конституції та Дня молоді. На самому початку велелюдне зібрання вітало учасників велопробігу «Об’єднали громаду – об’єднаємо і Україну!», які на велосипедах подолали чималу відстань від найвіддаленіших сіл громади до її адміністративного центру! Вітаючи присутніх зі святом, голова Ганнопільської сільської ради Маргарита Медведюк висловила надію та щирі сподівання на розуміння та підтримку з боку молодого покоління громади, для забезпечення добробуту якого керівництво докладає чимало зусиль. Ще Маргарита Іванівна побажала всім бадьорого настрою, щастя, здоров’я та віри в гарний завтрашній день! У вигляді подарунку ганнопільчани отримали безкоштовні розваги на батутах та атракціонах, які працювали впродовж всього вечора. Далі на присутніх чекала концертна програма за участю артистичного сузір’я аматорів Ганнополя. Даруючи гостям заходу свій талант, виконавці і в свою чергу бажали їм лише світлих і безхмарних днів, добра та затишку. А ось проведення різноманітних конкурсів, які були розраховані на різні вікові аудиторії, дало можливість їх учасникам отримати не лише позитивні емоції, а й призи! Особливою популярністю ( особливо серед дітей та молоді) користувався аквагрим у виконанні вихованців художнього класу Ганнопільського НВК. Гарним продовженням святкового вечора стала дискотека, по завершенню якої всі бажаючі мали змогу переглянути фільм «Скажене весілля» у літньому кінотеатрі.

14:23 05.07.2019

Закон в дії.

Закон в дії.

У рамках робочого візиту Радника Міністра юстиції України Ігора Алексєєва відбулося засідання Регіонального штабу з координації, моніторингу та контролю за станом виконання рішень про стягнення аліментів. Зокрема, під час заходу проаналізовано, що органами державної виконавчої служби Хмельницької області протягом 2019 року стягнуто 98 530 183 гривні на користь дітей, що майже на 30% більше ніж за аналогічний період минулого року. Щодо стягнутих сум, найбільше себе проявили Нетішинський МВ, Дунаєвецький РВ, Старокостянтинівський РВ та Перший міський відділ ДВС. Ігор Алексєєв зазначив, що сьогодні, завдяки реалізації дії закону #ЧужихДітейНеБуває, проблема злісних неплатників аліментів в нашій державі поступово зменшується. Очільник обласної юстиції Віктор Худняк у свою чергу, подякував колегам за активну та плідну співпрацю на благо та розвиток Української держави. 

09:05 26.06.2019

Відбулась 42 сесія Ганнопільської сільської ради.

Відбулась 42 сесія Ганнопільської сільської ради.

25 червня у приміщенні Ганнопільського сільського будинку культури відбулась 42 сесія Ганнопільської сільської ради сьомого скликання. Затвердивши порядок денний, депутати перейшли до розгляду питань. В числі першочергових було внесення змін до сільського бюджету  Ганнопільської сільської ради на 2019 рік, про встановлення місцевих податків та зборів на 2020 рік,  про затвердження Положень  про збір за місця для  паркування транспортних засобів та туристичний збір на території Ганнопільської сільської ради.  До важливих відносилось і затвердження проекту «Капітальний ремонт (утеплення фасаду) будівлі дитячого садочка Великоскнитського НВК «Дошкільний навчальний заклад-ЗОШ І-ІІІ ступенів»  с. В.Скнит,  Славутський район,  Хмельницька область». Також в ході роботи сесії депутати розглянули питання про затвердження Комплексної програми мобілізації зусиль Ганнопільської сільської ради і Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області по забезпеченню реалізації державної міграційної політики на 2019-2020 роки. Підлягав вирішенню і ряд земельних питань. По всіх означених питаннях депутати проголосували одноголосно, було винесено відповідні рішення

14:48 25.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь