Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Спільні заняття фізкультурою - це круто!

Спільні заняття фізкультурою - це круто!

У Малоскнитському навчально-виховному комплексі завершився капітальний ремонт системи опалення та приміщеня спортивної зали. Тепер у комфортних умовах зможуть займатися не лише діти цього навчального закладу, а й учні Ганнопільського навчально-виховного комплексу.

13:36 28.11.2019

Вільні творять майбутнє!

Вільні творять майбутнє!

Сьогодні, 21 листопада, вся Україна відзначає День Гідності та Свободи на честь двох видатних подій в історії нашої країни: Помаранчевої революції (2004 року) і Революції Гідності (2013 року).

13:44 21.11.2019

Цікава та корисна екскурсія

Цікава та корисна екскурсія

            08  листопада до 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Славута завітали вихованці загальноосвітніх закладів Ганнопільської громади. Розпочалась зустріч із екскурсії підрозділом, під час якої рятувальники нагадали дітям, яких правил слід дотримуватись у повсякденному житті, аби убезпечити власне життя та життя близьких; як діяти, якщо пожежа, або ж у разі вибухонебезпечної чи підозрілої знахідки; як зробити відпочинок на природі безпечним та зберегти довкілля. Далі господарі частини ознайомили школярів із пожежною технікою, аварійно-рятувальним обладнанням і бойовим спорядженням рятувальників, розповіли, яка техніка й засоби використовуються бійцями ДСНС у різних випадках та за різних обставин, та які їхні можливості. Наприкінці зустрічі діти  подякували працівникам ДСНС за цікаву екскурсію та корисну інформацію. За сприяння у проведенні екскурсії  Славутському районному  сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області свою вдячність висловлює і керівництво Ганнопільської громади.

08:55 13.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь