A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Славний життєвий ювілей.

Славний життєвий ювілей.

Вся велика родина зібралась 18-го липня в оселі Шевчук Євдокії Романівни, що мешкає в селі Рівки, аби привітати господиню з поважним 90-річчям. За дорученням голови Ганнопільської сільської ради Маргарити Медведюк ювілярку приїхали привітати та вручити подарунок й працівники відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Вдячними словами згадали трудовий шлях Євдокії Романівни, який складався з десятків років сумлінної праці в місцевому колгоспі, попри все, ювілярка ще й багатодітна мати. Тож гості побажали винуватиці свята довгих років життя, добробуту, поваги від рідних та близьких, здоров’я і достатку.

11:00 19.07.2019

До уваги жителів Ганнопільської громади.

До уваги жителів Ганнопільської громади.

Шановні мешканці Ганнопільської ОТГ!  Керівництво громади звертається до жителів всіх населених пунктів з проханням упорядкувати місця вічного спочинку ваших рідних і близьких на сільських кладовищах – провести роботи з косіння трави. Адже через інтенсивні опади, а відтак, ріст трави та бур’янів, території кладовищ набули неохайного вигляду. Маємо гарний приклад волонтерів з Польщі, які приїхали за сотні кілометрів, аби впорядкувати кладовища, на яких поховані їхні предки. На жаль, (і про це свідчить неохайний вигляд могил) багатьом з місцевих жителів не вистачає часу та бажання, аби викосити траву в місцях вічного спочинку своїх рідних, що знаходяться у їхньому ж селі! Минулої суботи на сільському кладовищі у с.Ганнопіль вдалося організувати та провести впорядкувальні роботи, за що керівництво громади висловлює вдячність всім учасникам. Прохання найближчим часом організувати та провести прибирання на всіх сільських кладовищах!

12:11 17.07.2019

ВОКАЛЬНИЙ КОЛЕКТИВ «ДЖЕРЕЛО» НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ.

ВОКАЛЬНИЙ КОЛЕКТИВ «ДЖЕРЕЛО» НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ.

З метою збереження та популяризації народних традицій, звичаїв, обрядів, залучення молоді до традиційного народного мистецтва 12-14 липня у м.Корець Рівненської області пройшов Всеукраїнський фестиваль народної творчості «Зелене Купало в літо упало». Участь у заході взяли десятки творчих колективів Хмельницької, Волинської, Житомирської, Київської, Луганської, Львівської, Рівненської областей та Республіки Польща. Хмельницьку область представляв вокальний колектив Ганнопільської ОТГ «Джерело».  Свої творчі здобутки добре відомий в громаді колектив продемонстрував під час концертної програми «Святковий розмай». Справжньою окрасою заходу стали урочиста хода учасників фестивалю від Корецького районного будинку культури і дозвілля до берега річки Корчик, фольклорне та театралізоване купальське дійство, фаєр-шоу. За високий мистецький рівень виступу на Всеукраїнському фестивалі народної творчості ансамбль «Джерело» нагороджений пам’ятними подарунками та подякою голови Корецької райдержадміністрації Чернія С.О. та голови Корецької районної ради Хоменчука І. Ф. Та, напевно, найбільшим дарунком для наших учасників стали приємні враження та незабутні позитивні емоції!

14:58 15.07.2019

Літературним читанням "Хвилини одкровення" - 10 років!

Літературним читанням "Хвилини одкровення" - 10 років!

14 липня в Ганнопільській сільській бібліотеці відбулися Літературні читання "Хвилини одкровення", присвячені 10-й річниці з дня створення.  Приємно відзначити, що свій десятий день народження «Хвилини одкровення» святкували в  чудовому творчому колективі. Десять років - це вік дитинства, але коли цей вік помножити на  кількість любителів та шанувальників рідного слова, отримаємо досвідчену зрілість, духовну мудрість, високу свідомість, наполегливість та працьовитість, велику любов до поезії, до людей, до свого рідного краю, високу майстерність в усьому, за що б не взялися їхні золоті руки та мудрі голови.  Сільський голова Маргарита Медведюк та її заступник  Віктор Власюк нагородили найактивніших учасників грамотами, подяками та цінними подарунками. Окрему подяку шанувальниці поетичного слова висловлюють депутатові Ганнопільської сільської ради Олегу Несену за надання грошових відзнак.

14:39 15.07.2019

У Хонякові встановлено новий майданчик!

У Хонякові встановлено новий майданчик!

Майже всі жителі  Хонякова  об’єднались заради втілення в життя гарного проекту – встановлення в центрі села спортивно-ігрового майданчика.  Організована старостою села Віктором Пашком робота полягала  не лише у встановленні майданчика, а й в підготовці місця його розташування: зрізуванні дерев, викошування трави. На додаток, для найменших жителів села на майданчику встановили й пісочницю. Техніку для проведення вищевказаних робіт надав депутат Ганнопілської сільської ради Олександр Гізун. Керівництво громади дякує всім, за чиєї участі вдалося реалізувати цей  проект!

11:45 12.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь