A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Тренінг для вчителів 1-2 класів.

Тренінг для вчителів 1-2 класів.

З метою підвищення здатності вчителів початкових класів до використання ігрових технологій навчання, тренерами LEGO Foundation 7 грудня на базі Ганнопільського СБК було проведено одноденні тренінги для вчителів-класоводів закладів загальної середньої освіти Ганнопільської та Берездівської сільських рад. Учасники із задоволенням познайомилися з новою технологією та особливостями її впровадження у навчально-виховному процесі освітнього закладу. Це робота в колі, парах та групах, що дає можливість працювати в команді, співпереживати один за одного, розподіляти ролі та обов'язки, оцінювати ризики та приймати рішення. За допомогою веселих завдань та граючись набором із 6-ти цеглинок, діти розвивають моторику, тренують пам' ять та мислять творчо.

09:05 11.12.2019

Підтримали ініціативу.

Підтримали ініціативу.

І не просто підтримали, а й зробили все задля того, аби гарні задуми стали реальністю! Нещодавно до Ганнопільського сільського голови Маргарити Медведюк звернувся уродженець с. Малий Скнит, гравець футбольної команди згаданого населеного пункту Максим Сучок з проханням допомогти у придбанні нової форми для малоскнитських футболістів. За активного сприяння Маргарити Іванівни кошти на це виділив директор ПАТ "Славутський хлібозавод" Іван Панчук. Дизайнерська компанія з Маріуполя, розробивши дизайн замовленого спортивного одягу, виконала замовлення. Відтепер під час спортивних поєдинків малоскнитську команду яскраво вирізнятиме з-поміж інших не тільки вправна гра, а й нова форма із зображенням символіки Ганнопільської громади!

08:56 11.12.2019

До школи з радістю та комфортом!

До школи з радістю та комфортом!

Сьогодні ранок розпочався з гарної новини – нещодавно придбаний шкільний автобус ATAMAN, прибув з заводу виробника ПАТ «Черкаський автобус» до Ганнопільської об’єднаної територіальної громади. На сьогодні парк шкільних автобусів налічує 4 одиниці. У 2017 році було придбано перший, протягом останніх двох - ще три автобуси. Щойно придбаний транспортний засіб передано у Великоскнитський НВК – другий за кількістю учнів в громаді, тож організованим підвезенням буде охоплено близько 80-ти вихованців навчально-виховного комплексу ( в тому числі й дошкільнят) з сіл Рівки та Нараївка. Новенький шкільний автобус відповідає всім вимогам безпеки, розрахований на 31 місце, має додаткові рівні безпеки, обмеження у швидкості руху, звукову і світлову сигналізацію, аварійні кнопки, спеціальні сидіння та зручні сходинки. Тож за комфорт та безпеку учнів можна не хвилюватися.

08:53 10.12.2019

ЦНАП - це доступно та зручно!

ЦНАП - це доступно та зручно!

         У цьому змогли переконатися перші відвідувачі нещодавно відкритого ( 3-го грудня 2019 року) Центру у Ганнополі. Зручне розташування поблизу транспортних шляхів поруч дає змогу легко до нього дістатися. Та найбільшою перевагою, а, відтак, і головною метою створення ЦНАПів є можливість отримати широкий спектр адміністративних послуг в одному приміщенні. На сьогодні затверджено більше 120 послуг, які надаватиме ЦНАП Ганнопільської сільської ради. В числі найпоширеніших земельні та паспортні послуги, видача довідок різного характеру та соціальні послуги.         Новий ЦНАП облаштований для обслуговування людей з особливими потребами (пандус, спеціальні пристосування у вбиральні). У фойє є комфортна зона відпочинку. У Центрі є дитячий куточок для клієнтів, що приходять з дітьми. Є також спеціальне робоче місце для відвідувачів , безкоштовне підключення до Інтернету (WiFi). Але новий ЦНАП – це не лише комфортне приміщення. Це сучасна техніка і найновіше програмне забезпечення.Та головне – тут працюють висококласні толерантні фахівці, які проконсультують і нададуть необхідні послуги, адже саме якісне надання адміністративних послуг жителям є своєрідним іспитом Ганнопільської громади на спроможність. А, з огляду на вдалий старт, тут налаштовані рішуче на втілення всіх своїх планів та задумів!

09:13 09.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь