A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Нові тренажери у Нараївці.

Віднедавна Нараївка долучилась до більшості населених пунктів Ганнопільської громади, в яких силами активних місцевих жителів встановлено спортивні тренажери та карусель для малечі. Мешканці села висловлюють щиру вдячність народному депутатові України Роману Мацолі, за сприяння якого реалізовано даний проект. Окремі слова подяки молодь громади  адресує виконкому Ганнопільської сільської ради за всебічну підтримку у вирішенні проблемних питань, адже на стадії реалізації і встановлення ще двох майданчиків у с. Рівки.

11:27 10.07.2019

Новий спортмайданчик.

З метою пропагування здорового способу життя нещодавно на спортивному майданчику Ганнопільського НВК (корпус №2) силами працівників закладу встановлено дитячий спортивний комплекс, до якого входять: турніки, шведські сходи, лазанка, канат, дошка для скелелазіння, гімнастичні кільця, баскетбольний щит та дошки для качання пресу. Приємно відзначити й те, що до монтажу долучились учні, для яких, сподіваємося, встановлений комплекс стане улюбленим місцем активного відпочинку.

09:55 09.07.2019

Поважний життєвий ювілей.

У ці сонячні літні дні 90-річний ювілей відзначила жителька с. Великий Скнит Ганна Наумівна Самолюк. З визначною життєвою подією за дорученням Ганнопільського сільського голови Маргарити Медведюк Ганну Наумівну привітали спеціалісти відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Вручаючи поважній ювілярці подарунок, побажали їй здоров’я, добробуту, душевного тепла, щастя та довголіття.

09:37 09.07.2019

Фінансова підтримка СОК

Міністерство аграрної політики та продовольства України пропонує фермерським господарствам скористатися бюджетною фінансовою підтримкою у 2019 році, яка надається через регіональну комісію з питань надання фінансової підтримки СОК (сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи), утворену структурним підрозділом облдержадміністрації, що забезпечує виконання функцій з питань агропромислового розвитку. СОК наступних напрямів діяльності: молочарського, м’ясного, плодово-ягідного, овочевого, а також із заготівлі та переробки продукції бджільництва, дикорослих ягід, грибів і рослин. Держава компенсує 70% вартості придбаної техніки та обладнання вітчизняного виробництва без ПДВ, але не більше ніж 3 млн грн., за умови оплати СОК повної вартості та ПДВ за придбані у поточному році техніку та обладнання. Три кроки для отримання СОК фінансової підтримки: 1. СОК купує техніку, обладнання, визначені у Переліку https://minagro.gov.ua/ua , оформляє її відповідно до законодавства. 2. СОК подає до регіональної комісії з питань надання фінансової підтримки СОК: - Заявку - Пакет документів. 3. СОК отримує кошти на свій банківський рахунок.

09:26 09.07.2019

Схід села Понора

02 липня у Понорі відбувся виїзний прийом головою Ганнопільської сільської ради Маргаритою Медведюк та схід села. Спільного вирішення потребувало декілька важливих питань. В числі першочергових стояло питання про виділення землі під пасовища. Під час зустрічі вирішили питання про виділення таких земельних ділянок та вибрали двох уповноважених осіб, які здійснюватимуть оформлення відповідних документів для створення громадського пасовища та здійснення оренди. Йшлося також про виділення земельної ділянки (6,5 га) та здачі її в оренду терміном на 25 років під встановлення сонячних батарей.  Керівництвом громади було запропоновано перенести ФАП на другий поверх Понорського будинку культури. На сході села вирішили, що у новому приміщенні медичний пункт запрацює вже з 15 липня 2019 року. Крім цього визначили, що задля зручності жителів Понори щосереди з 10 до 17 години у сільському будинку культури (2-й поверх) виїзний прийом буде проводити староста. А це означає, що з’явиться можливість отримати різні форми довідок за місцем проживання.

09:23 09.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь