A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

"Соціальне таксі"

Дата: 09.01.2020 10:01
Кількість переглядів: 1117

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

          Гарним Різдвяним подарунком для людей з особливими потребами, що мають порушення опорно-рухового апарату та пересуваються за допомогою технічних засобів, стало придбання спецавтомобіля, який надаватиме згаданій категорії осіб послуги «соціального таксі».   Свого часу згідно виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14.03.2018 року №189 «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для придбання спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату» Ганнопільська об’єднана територіальна громада з метою розвитку соціальних послуг для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю взяла участь в державній програмі придбання спеціально обладнаного автомобіля. Наказом Міністерства соціальної політики № 1624 від 11.11.2019р. затверджено перелік установ, які отримають спеціально обладнаний автомобіль. В цей перелік увійшла служба з перевезення вищезгаданої категорії осіб, яка є структурним підрозділом відділу соціальної допомоги вдома Ганнопільської сільської ради. 9-го січня 2020 року спецавтомобіль доставлено у адміністративний центр

 громади – с. Ганнопіль.

     Користуватися «соціальним таксі" можуть особи згаданих категорій  зі всіх сіл Ганнопільської громади. Послуга надається в робочі дні з 08  до 17:15 год. Заяви на обслуговування спецавтотранспортом приймаються від осіб з інвалідністю ( або їх представників)  , соціальних працівників Ганнопільської сільської ради, старост особисто за три дні до запланованого виїзду за вказаною адресою. Новий спецавтомобіль Peugeot  укомплектований пасажирським підйомником, що керується дистанційним пультом. Для зручності він має перехідний місток. Основні технічні параметри відповідають директивам безпеки ЄС. Для отримання права користування послугою необхідно звернутися до відділу надання соціальної допомоги вдома Ганнопільської сільської  ради та надати наступні документи:

- заяву; 

- ксерокопію паспорта та ідентифікаційного номера;

 - довідку МСЕК або інший документ, що дає підстави для отримання транспортної послуги.

Одержувач зобов’язаний попередити виконавця не пізніше ніж за 24 години до запланованої поїздки про її необхідність або скасування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь