A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Місячник благоустрою триває...

Місячник благоустрою триває...

В рамках місячника благоустрою, оголошеного в Ганнопільській ОТГ,  продовжується озеленення території. Так, силами працівників  Ганнопільського навчально-виховного комплексу на площі Шевченка  вздовж пам’ятника загиблим воїнам та поблизу бібліотеки висаджено кущі самшиту.

13:01 10.04.2019

Схід села Хоняків

Схід села Хоняків

  У вівторок, 9 квітня, голова Ганнопільської сільської ради Маргарита Медведюк  побувала у с.Хоняків, де мала зустріч з його жителями. На разі є чимало питань, які потребують вирішення, одне з них – нова огорожа сільського кладовища. Спільно було вирішено до Великодніх свят встановити огорожу з металопрофілю. А допоки мешканці Хонякова упорядковують  місце вічного спочинку: здійснюють прибирання могил та  вирубують кущі.

11:08 10.04.2019

Відзначення Всесвітнього дня здоров'я

Відзначення Всесвітнього дня здоров'я

В рамках відзначення Всесвітнього дня здоров'я у Ганнопільському НВК провели низку спортивних заходів: найстарші вихованці закладу грали у волейбол, учні середньої ланки взяли участь в легкоатлетичному кросі, а ось найменші - провели на подвір' ї школи масову зарядку. Час пройшов весело, а, головне, з користю!

11:36 09.04.2019

Екочелендж продовжується!

Екочелендж продовжується!

В рамках екологічної акції, оголошеної цьогоріч серед освітніх закладів Ганнопільської громади, учнями та педпрацівниками проводиться облаштування пришкільних територій, прибирання населених пунктів, в яких розташовані заклади освіти. В числі перших участь в екочеленджі взяли Великоскнитський та Киликиївський НВК. Днями естафету прибирання довжківські школярі передали Ганнопільському НВК. Тож 4-го квітня і діти, і вчителі взяли активну участь в екоакції: наймолодші здійснювали прибирання сільських вулиць, які  межують з корпусами НВК, школярі середньої та старшої ланки – прибирали шкільне подвір’я та підбілювали дерева в шкільному садку.

14:25 04.04.2019

Спартакіада школярів Хмельницької області

Спартакіада школярів Хмельницької області

2 квітня на базі Славутської  ДЮСШ відбулись зональні змагання з волейболу серед юнаків 2005року народження та молодших. Участь в змаганнях, крім славутчан, взяли команди з Шепетівського району,  Берездівської та Ганнопільської сільських рад. За підсумками  впевнену перемогу, а ,відтак, і можливість брати участь в фінальних змаганнях, здобула  команда юних волейболістів  Ганнопільської сільської ради. До слова, сформована на базі Довжківського НВК. Щиро  вітаємо переможців та бажаємо нових спортивних перемог!

11:35 04.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь