A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Місячник благоустрою триває...

Місячник благоустрою триває...

В рамках місячника благоустрою, оголошеного в Ганнопільській ОТГ, в с.Малий Скнит проводяться роботи по встановленню огорожі навколо сільського будинку культури. В цьому ж населеному пункті продовжується зняття аварійних дерев. А ось в сусідніх  Клепачах активно ведуться роботи по вкладанню бруківки на шкільному подвір’ї. Приємно відзначити й те, що приватні підприємці громади активно долучаються до упорядкування територій поблизу закладів торгівлі. Так, навколо магазину «Водограй» (с.Ганнопіль) розпочато вкладання бруківки, інші – впорядковують територію.

15:40 03.04.2019

Встановлення нової зупинки в Киликиєві

Встановлення нової зупинки в Киликиєві

Нещодавно в с. Киликиїв  за ініціативи керівника місцевого фермерського господарства «Світоч», депутата Ганнопільської сільської ради Івана Лисюка було встановлено нову автобусну зупинку. Виявляючи небайдужість до своїх односельців, Іван Сергійович за власні кошти придбав необхідні матеріали та довів справу до логічного завершення. Тож віднедавна мешканці села мають змогу очікувати громадський транспорт в більш комфортних умовах. Керівництво Ганнопільської ОТГ висловлює Івану Лисюку вдячність за активну громадянську позицію, розуміння проблем громади та намагання допомогти у їхньому вирішенні.

13:55 02.04.2019

Майстер-клас із виготовлення квітів

Майстер-клас із виготовлення квітів

27 березня 2019 року в Ганнопільському Будинку культури проведено майстер–клас з паперопластики. Працівники культури із задоволенням долучилися до виготовлення великих квітів з креп – паперу. У кожного з учасників заходу була можливість не тільки поспостерігати за роботою майстрині, викладача художнього класу Ганнопільської ОТГ Оксани Верби, а й власноруч виготовити паперову красу.  До слова, творча робота так захопила всіх, що наприкінці майстер-класу було одноголосно вирішено і надалі проводити подібні заходи.

09:30 29.03.2019

Тиждень книги в Киликиївському НВК

Тиждень книги в Киликиївському НВК

             Кожного року навесні в Україні проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Відзначення тижня  було засновано 22 лютого 1993 року, а з 2009 року він отримав назву Всеукраїнський.  З метою залучення учнів до читання, набуття ними читацьких навичок та інтересів у Киликиївському НВК відбувся Тиждень книги.

15:26 27.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь