A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Величний день єднання.

Дата: 23.01.2020 10:02
Кількість переглядів: 413

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

    В історії становлення незалежності нашої країни особливе місце займає день 22 січня 1919 року. 101 рік  тому Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. З цієї нагоди день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою українці відзначають  як   День соборності України.

     До цієї видатної події в Ганнопільській громаді пройшов цикл заходів: тематичні бесіди та виховні години для учнів навчально-виховних комплексів, виставки малюнків та книжкові виставки.

   У Ганнопільській сільській бібліотеці, зокрема, бібліотекар Світлана Шахнюк провела історичну бесіду для учнів 4-го класу Ганнопільського НВК.  Діти з цікавістю прослухали історію виникнення свята, жваво розмірковували про поняття соборності України, ознайомилися з тематичною літературою.

       Наймасовішим  у громаді цього дня став захід «Україна – Соборна, вільна, єдина», частиною якого став флешмоб «Ланцюг єднання». «живий ланцюг» як символ єдності східних і західних земель України та знак вшанування подій Першої української незалежності. Учасниками об’єднавчої акції стали і діти, і дорослі.

      З визначним святом присутніх  привітала голова Ганнопільської сільської ради Маргарита Медведюк.

  Символічно захід проходив на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку, тож до його підніжжя на знак пошани до  видатного  кобзаря було покладено квіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь