Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Ми пам"ятаємо наших Героїв

Ми пам"ятаємо наших Героїв

Шановні жителі громади , дорогі наші ветерани, відзначення Дня перемоги в Ганнопільській сільській громаді цього року вперше відбудеться без мітингів . На території України шириться епідемія корона вірусу і внесла свої корективи у цьогорічне відзначення пам»ятної дати. Саме тому масових заходів не буде, а покладання квітів відбувалися із дотриманням вимог карантину, щоб убезпечити всіх від хвороби. Ми пам"ятаємо наших Героїв!

16:43 12.05.2020

Вшанування Ветеранів.

Вшанування Ветеранів.

Пам’ять – це один з найбільших скарбів, якими володіє людство. Пам’ятаючи про минуле, суспільство будує майбутнє. 8 травня сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК , секретар Наталія ТРАЧ , старости Валентина БАБІЦЬКА, Раїса ШЕВЧУК ,Валентина АНІКОВА, Віктор ПАШКО завітали до Ветеранів Другої світової війни з подарунками та вітаннями . На превеликий жаль в громаді сьогодні 75 річницю зустрічає вісім учасників бойових дій, БАЛАШЕВСЬКИЙ Петро Іванович із села Пр. Улашанівка, ТЕТЕРУК Федір Маркович із Нараївки, РАБЧУН Василь Сергійович село Рівки, ЧЕРНЮК Сергій Дем"янович - Соснівка, та дві жінки із Ганнополя - ЄГОРОВА Віра Павлівна та ЛЕВЧУНЕЦЬ Надія Петрівна .А двоє ветеранiв - інвалідів Другої світової війни МАРХАЙЧУК Іван Михайлович із села Киликиїв та ТИМОЩУК Ілья Пилипович із села Довжки отримaли й вiдзнaку «Знак народної пошани». Нагорода ця у формі медалі. І відзначають нею за бойові заслуги з нагоди 75-річчя Перемоги. В ході візиту навідали кожного захисника. Поспілкувалися з сивочолими ветеранами, особисто висловили вдячність за те, що понад 75 роки тому вибороли для нас свободу, що повернули віру у майбутнє, дали можливість жити і розвиватися нащадкам. Також посадовці дарували подарунки,квіти і бажали ще багато щедрих літ прожити у здоров’ї, благополуччі, увазі близьких та рідних. Ветерани з радістю приймали вітання, втирали непрохані сльози від спогадів про далекі фронтові роки та побратимів, дякували за увагу і щиро бажали Україні миру, адже знають, якою дорогою ціною доводиться його здобувати.

16:40 12.05.2020

Дорогі ветерани! Учасники Другої Світової війни! Жителі Славутського району та Ганнопільської об’єднаної територіальної громади!

Дорогі ветерани! Учасники Другої Світової війни! Жителі Славутського району та Ганнопільської об’єднаної територіальної громади!

Шановні ветерани війни! Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам’ять про величний подвиг нашого народу житиме завжди. 9 травня – найсвітліший та найвеличніший день беззаперечної перемоги над ворогом, день вічної і незгасної пам’яті за загиблими в роки війни. Цього дня ми схиляємо голови перед тими, хто віддав життя за рідну українську землю, вклоняємося перед подвигом односельців, які мужньо боролися за свободу Вітчизни, згадуємо всіх тих, чиє життя забрала війна, хто поліг у жорстокому бою, хто після перемоги помер від ран… Ми славимо тих, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні, хто самовіддано працював у тилу, піднімав з руїн і відроджував рідний край. Дорогі ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови, діти війни! Шановна громада! Від виконавчого комітету Ганнопільської сільської ради та від себе особисто вітаю вас з Днем пам’яті та примирення, Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ою річницею вигнання нацистів з України! Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, миру над головою, спокою і віри у завтрашній день. Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни.

08:00 08.05.2020

Забезпечення прав дітей в період карантину.

Забезпечення прав дітей в період карантину.

З метою забезпечення прав дітей, які повернулися до сімей із закладів інституційного догляду та виховання на період карантину, службою у справах дітей Славутської РДА та заступником голови райдержадміністрації, спільно з фахівцем соціальної роботи Ганнопільської ОТГ та представником благодійної організації "Хмельниччина без сиріт" було здійснено виїзд у сім»ї , в яких виховуються діти відповідної категорії, з метою перевірки умов проживання, утримання, виховання, навчання дітей. Виконавчий комітет Ганнопільської сільської ради висловлює вдячність представнику громадської організації «Хмельниччина без сиріт», Філіпповій Ользі Андріївні, яка надала для сімей продуктові набори, одяг, розвиваючі ігри та засоби індивідуального захисту.

09:30 06.05.2020

Ганнопільська громада інформує

Ганнопільська громада інформує

Шановні жителі громади , Ганнопільська сільська об'єднана територіальна громада інформує: станом на 4 травня в громаді немає лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Переконливо просимо дотримуватися правил карантину! Звертаємо ще раз Вашу увагу, що самоізоляція та уникнення контактів - це найефективніший спосіб боротьби з поширенням епідемії! Будьте здоровими!

09:28 05.05.2020

Перевірка систем оповіщення Хмельниччини

Перевірка систем оповіщення Хмельниччини

13 травня 2020 року відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2020 році», відбудеться комплексна перевірка системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд. Перевірятиметься і система оповіщення Хмельницької АЕС з практичним включенням сирен на промисловому майданчику ХАЕС, а також в м. Нетішин, с.Комарівка, с.Полянь Славутського району. Перевірка триватиме з 11.00 до 12.00 год. Перевірка спеціальної системи оповіщення промислового майданчика та 5-км зони ВП ХАЕС проводиться щоквартально, згідно із розробленим графіком.

11:00 04.05.2020

У Ганнопільській громаді привітали учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

У Ганнопільській громаді привітали учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Серед тих, хто боровся зі страшним лихом, та з честю виконав свій обов’язок перед Батьківщиною, були і жителі Ганнопільської громади. Сьогодні у нашій територіальній громаді мешкають 9 учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. 26 квітня сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК зі старостами громади відвідала учасників чорнобильської аварії, побажала міцного здоров»я та щиросердечно подякувала тим, хто першим взяв на себе приборкання радіаційної стихії. Ми не маємо морального права забувати про тих, хто ціною власного життя і здоров'я намагався врятувати людство від ядерної загрози. Лише пам'ять і вдячність тих, хто живе на обпаленій радіацією землі, може бути хоч якоюсь винагородою тим, хто поклав на цей «атомний вівтар» своє здоров'я та життя. Нехай сонце зігріває вас своїм теплом ще багато-багато років

11:30 27.04.2020

Шановні жителі Ганнопільської громади та Славутського району, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, члени ваших родин! 26 квітня – День Чорнобильської трагедії.

Шановні жителі Ганнопільської громади та Славутського району, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, члени ваших родин! 26 квітня – День Чорнобильської трагедії.

Як відомо, у ніч з 25 на 26 квітня 1986 року сталася одна з найстрашніших трагедій в історії людства загалом і України зокрема, — вибух на Чорнобильській атомній станції, після якого її четвертий енергоблок перетворився на суцільну руїну. Жахлива аварія призвела до радіоактивного опромінення величезної кількості людей, до забруднення води й навколишнього середовища. На території України утворилася так звана 30-кілометрова «зона відчуження», з якої терміново було переселено людей для врятування їхнього життя. У ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи брали участь люди найрізноманітніших спеціальностей - пожежні, військовослужбовці, енергетики-атомники, інженери-конструктори, будівельники, прості робітники і колгоспники. Цим людям довелося гасити пожежу після вибуху, виконувати роботи з дезактивації приміщень, забруднених територій, проектувати і будувати об'єкти укриття.

11:28 27.04.2020

ПРОВЕЛИ БЛАГОУСТРІЙ КЛАДОВИЩ.

ПРОВЕЛИ БЛАГОУСТРІЙ КЛАДОВИЩ.

Традиційно, вже котрий рік поспіль, напередодні поминальних днів по всій Ганнопільській громаді в квітні місяці мешканці сіл збираються для того, щоб прибрати території кладовищ. Цього року навіть погода сприяла проведенню прибирання кладовищ, що є святим обов’язком для нащадків, душі предків яких спочивають на цьому місці. Щоб прибрати та вивезти сміття з доволі занедбаних територій, було докладено багато зусиль. Протягом місяця всі старости, активні жителі сіл та працівники бюджетних організацій провели грандіозний обсяг робіт та за допомогою спецзасобів видалили аварійні дерева, чагарники та вивезли сміття. Різниця між тим, як виглядали кладовища до прибирання і зараз, досить разюча. Шанувати померлих, які були нам дорогими за життя – це не лише пригощати знайомих та сусідів цукерками і печивом у пам’ятні дати… Значно важливіше не забувати дорогу до місця останнього спочинку своїх рідних та близьких, аби їхні могили не перетворювалися на пагорби, порослі бур’яном, коли вже навіть неможливо встановити, хто тут похований. Кладовище — це святе місце, адже там спочивають ті, хто відійшов у вічність. Нині ми маємо дбати про місце їх спочинку. Хочеться закликати мешканців сіл: "Давайте підтримувати чистоту і порядок там, де захороненні наші дідусі, бабусі, батьки". Виконком Ганнопільської сільської ради висловлює щиру подяку за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання кладовищ усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення благоустрою територій кладовищ. Особливу подяку хочеться сказати і керівникам всіх фермерських господарств за надання техніки по вивезеню сміття, сухого листя та за підвезення піску

11:25 27.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь