A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Допомога від Благодійної організації «Благодійний Фонд «Зміцнення громад».

Допомога від Благодійної організації «Благодійний Фонд «Зміцнення громад».

5 березня з благодійною місією до Ганнопільської сільської ради завітали представники БФ «Зміцнення громад». Малозабезпечені верстви населення отримали необхідну гуманітарну допомогу у вигляді одягу, взуття, іграшок. Щиро дякуємо фонду за підтримку наших сімей та надіємось на гарну співпрацю.

15:41 10.03.2020

Інформаційна система «Вулик»

Інформаційна система «Вулик»

пришвидшить роботу ЦНАПів у 10 разів. 5 березня 2020 року представником компанії «АйАдмін», Олександром Федченком, в рамках Проекту EGOV4UKRAINE, було проведено навчання та підключення Центру надання адміністративних послуг до підсистеми СЕВ ОВВ інформаційної системи ЦНАП (ІС «Вулик»). Ця програма розроблена для ЦНАПів з метою підвищення доступності та якості адмінпослуг та забезпечує надійне зберігання й захист інформації. Також, «Вулик» прискорить роботу працівників ЦНАП завдяки переходу до електронного документообігу.

15:18 10.03.2020

Привітання голови Ганнопільської сільської ради МАРГАРИТИ Медведюк з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Привітання голови Ганнопільської сільської ради МАРГАРИТИ Медведюк з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Милі, чарівні, найкращі наші жінки! З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня! Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язане з жінкою. Cаме на тендітних жіночих плечах тримається безліч найважливіших і найважчих робіт. Жінки створюють і плекають добробут не лише свого дому, своєї сім’ї, а й рідного села, селища, всієї держави. Все прекрасне, що є у житті, пов’язане з жінкою. І любов, і сім’я, і народження, і радість. Вона теплом, добром і ніжністю прикрашає наші дні, утверджує успіхи і підтримує у тяжкі хвилини. Виконуючи безліч професійних обов'язків, невимушено долаючи кар'єрні сходинки, жінки в той же час встигають мати бездоганний вигляд, бути лагідними мамами, вірними дружинами, справжніми хранительками домашнього вогнища. Крізь роки і випробування несуть наші жінки доброту, ніжність і милосердя. Багато з вас поєднує обов’язки берегинь домашнього вогнища з участю у трудовій, громадській та політичній діяльності. І показує в нинішній непростій ситуації зразки виваженості, терпіння, відповідальності. Найщиріші поздоровлення з нагоди свята хотілося б висловити жінкам-депутатам сільської ради. А нинішній депутатський корпус налічує їх 12. Низький уклін жінкам-ветеранам, учасникам бойових дій, які живуть в нашй громаді . Ваша самовідданість, героїзм, мужність і безкінечна любов подарували життя всім наступним поколінням. Напередодні свята найщиріші особливі вітання матерям, дружинам мобілізованих солдатів, які виховали справжніх патріотів України, які сьогодні захищають територіальну цілісність української держави та виборюють мир на рідній землі. Зі святом Вас, любі наші бабусі й матусі, сестрички і донечки, колеги! Завжди залишайтеся загадковими, ніколи не втрачайте бажання подобатися, бути цікавими і привабливими, і хай на все це у вас буде вдосталь часу. Зичу вам молодості і здоров'я, терпіння і любові! Сімейного тепла, добра, домашнього затишку, мирного неба, міцного здоров’я, успіхів у роботі!

10:59 06.03.2020

Задля спільної корисної справи.

Задля спільної корисної справи.

Жителі села Довжки взялися за благоустрій кладовища: гуртом й активно. На територїї села Довжки , крім нововідведеного, є ще найстаріше кладовище, та перебуває у дуже занедбаному стані – самосійні дерева, сміття, що накопичувалося роками. Настоятель місцевого храму отець Сергій Скубченко вирішив боротися з цією проблемою та став ініціатором гарної справи . Його мета – навести тут порядок, бо це свідчить про нашу культуру та рівень духовності. Жителі села, разом зі старостою, підтримали його ідею, щодо благоустрою кладовища і долучилися до співпраці. Першими дієвими кроками було вирубування та викорчовування старих висохлих дерев, вивезення сміття, скошення бур´янів та чагарників на території старого цвинтаря. В цьому році прибирати кладовища прийшло чимало людей. Варто зазначити, що на кладовищі вже зроблений великий обсяг роботи стосовно наведення порядку, але роботи тривають. Хотілось би звернутись до мешканців села з проханням долучатись до подібних акцій та не викидати сміття на кладовищах, адже ми приходимо сюди для того, щоб вшанувати пам'ять наших близьких. Керівництво громади висловлює велику подяку о.Сергію Скубченку, старості та активним жителям села за громадську позицію. Спасибі кожному, хто зробив свій внесок у чистоту нашого села!

09:01 05.03.2020

Запрошуємо всіх на свято краси та грації!

Запрошуємо всіх на свято краси та грації!

Станьте частиною нового святкування Дня весни, 8 березня ! Вже цієї суботи, 07березня о 13:00 на вас чекає неймовірне  свято краси та грації “Міс громади 2020 ”, де за титул переможниці боротимуться 6 найгарніших дівчат нашої громади . Тож приходьте та відпочивайте разом з нами!

17:38 04.03.2020

ВІДБУВСЯ СХІД СЕЛА РІВКИ.

ВІДБУВСЯ СХІД СЕЛА РІВКИ.

У вівторок, 03 березня 2020року в селі Рівки відбувся схід села. На зустрічі були присутні представники Ганнопільської сільської ради в особі голови Маргарити Медведюк, старости сіл В.Скнит, Нараївка, Рівки Раїси Шевчук, землевпорядника Олександра Томчаківського та директора Великоскнитського лісокомунального підприємства Сергія Самойлюка. На заході потребувало вирішення питання щодо виділення земельної ділянки під пасовище. То ж для створення громадського пасовища було запропоновано 7 земельних ділянок, орієнтовною площею71га., також обрано уповноважену особу, яка здійснюватиме оформлення всіх необхідних документів по громадському пасовищу. Під час прийому жителями піднімались питання щодо використання приміщення колишньої школи, ремонту доріг, упорядкування сільського кладовища, вивезення сміття, зрізання аварійних дерев та благоустрію села. Крім цього Маргарита Іванівна дала відповіді на особисті питання учасників сходу. Загалом, зустріч тривала більше двох годин.

15:40 04.03.2020

Обговорення проблемної ситуації на ДП "Ганнопільський спиртзавод"

Обговорення проблемної ситуації на ДП "Ганнопільський спиртзавод"

03 березня 2020року сільський голова Маргарита Медведюк та голова райдержадміністрації Олександр Мельник зустрілися з колишніми працівниками Ганнопільського спирзаводу та з виконуючою обов’язки керівника ДП «Ганнопільський спиртзавод» Інною Матвійчук. На зустрічі жителі громади висловили своє занепокоєння, щодо сплати єдиного внеску та зарахування страхового їм стажу. На даний час державне підприємство «Ганнопільський спиртзавод» є одним із найбільших боржників Хмельницької області. Одним з першочергових проблемних питань є борг по сплаті нарахованого єдиного внеску, період, за який така заборгованість повністю не погашена, не зараховується до страхового стажу працівників, а нарахована їм за цей період заробітна плата не включається в розрахунок пенсії. Тобто тільки після повного розрахунку роботодавця з державою ці місяці будуть зараховані до страхового стажу застрахованої особи та зможуть реалізовуватись пенсійні права найманих працівників. Сорок два колишніх працівників Ганнопільського спиртзаводу написали звернення до Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт". Будемо чекати відповіді та вирішення данної проблеми.

14:27 04.03.2020

Увага! Ведуться ремонтні роботи!

Увага! Ведуться ремонтні роботи!

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт 4 березня 2020 року припинено електропостачання в селах Соснівка, Досін та Глинники . Славутський РЕМ сподівається на розуміння та просить вибачення за тимчасові незручності.

10:49 04.03.2020

В ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР!

В ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР!

02 березня 2020 року в приміщенні Ганнопільської сільської бібліотеки відбувся семінар-навчання з питань недопущення порушень законодавства у галузі бджільництва, попередження та ліквідації хвороб і отруєння бджіл на території Ганнопільської громади. Участь в даному заході прийняли начальник Славутської районної державної ветеринарної медицини та спеціалісти Славутського районного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, перший заступник сільського голови Ганнопільської сільської ради,пасічники громади. В ході семінару-навчання було обговорено наступні питання: -профілактика та недопущення отруєння бджіл; - реєстрація та видача ветеринарно-санітарних паспортів на пасіки; - про дотримання ветеринарно – санітарних правил фізичними особами при розміщенні пасіки на земельних ділянках, що їм належать, та на земельних ділянках інших власників за їх згодою; -про створення постійно діючої комісії з питань бджільництва, в тому числі щодо встановлення факту отруєння бджіл, в яку входять спеціаліст ветеринарної медицини, агроном суб’єкта господарювання, пасічник, представник громади, депутат громади; - санітарні вимоги у використанні пестицидів при обробітку сільськогосподарських культур; - санітарні вимоги при застосуванні засобів захисту рослин; - проведення весняної ревізії пасік. Під час проведення семінару-навчання відбулося обговорення вищезазначених питань. Особливу увагу учасники звернули на захист бджолосімей від впливу пестицидів при обробці полів, методи та шляхи знаходження компромісів між аграріями та пасічниками.

09:26 03.03.2020

Планові відключення !

Планові відключення !

Шановні жителі села Хоросток! Для забезпечення якісного та надійного розподілу електричної енергії, працівниками АТ «Хмельницькобленерго» регулярно проводяться ремонтні роботи на лініях електропередачі та трансформаторних підстанціях. Дані роботи вимагають припинення розподілу електричної енергії на тривалість робочого дня. У зв’язку з вищезазначеними роботами, які відбудуться 4 та5 березня 2020 року, у с.Хоросток з 10.00 до 16.00 год буде відключене електропостачання. АТ «Хмельницькобленерго» приносить вибачення за тимчасові незручності . Дякуємо за розуміння!

08:31 03.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь