Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ ГЕРОЇВ.

ДЕНЬ ГЕРОЇВ.

23 травня в Україні відзначають День героїв, коли згадують всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу нашої країни. Цей день покликаний відродити героїчний дух минулих поколінь за допомогою яскравих прикладів лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та воїнів АТО. Українські герої поставили свободу рідного народу понад свої особисті інтереси і присвятили власне життя служінню українській нації. Пам’ятаючи історію, ми можемо змінювати майбутнє нашої держави. Наші національні герої є прикладами відповідальності за долю власної країни. Тож в цей день вшануймо пам’ять борців, які віддіали своє життя для добра народу: його свободи і державності, могутності і процвітання, миру і спокою. Голова громади Маргарита МЕДВЕДЮК та староста Андрій БІЛЯКЕВИЧ вшанували пам’ять покладанням квітів та хвилиною мовчання захисника України КОВАЛЬЧУКА Юрія Володимировича на останньому місці його спочинку. Честь і слава тим, хто нині стоїть на рубежах і оберігає наш спокій. Слава Героям!

16:17 01.06.2020

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

День вишиванки відзначають в третій четвер травня.У 2020 році це свято відзначимо 21 травня. Останнім часом вишиванка стала своєрідним символом патріотизму і любові до своєї країни. Багато її люблять за стильність і унікальність, адже кожен вишитий на ній візерунок має свій символ і значення.У День вишиванки всі, від малого до великого, вбираються і вирушають у своїх справах. Традиційне українське вбрання виглядає дуже святково і дарує всім відмінний настрій.

07:47 21.05.2020

В Україні сьогодні День пам'яті жертв політичних репресій

В Україні сьогодні День пам'яті жертв політичних репресій

17 травня Україна та весь світ згадує масові політичні репресії радянського уряду проти громадян – Великий терор 1937-1938 років. Це дата глибокої скорботи за тими, хто свідомо поклав життя у боротьбі проти режиму, та тих, хто невинно постраждав від безчинства влади: цілі сім’ї, народи було репресовано без суду та слідства. Загинули мільйони безневинних людей, а десятками мільйонів було зламано долю. Ці втрати були непоправними. Тож схилімося в глибокій жалобі за тими, хто став жертвою політичних репресій, зробімо все для того, щоб тінь тоталітаризму ніколи не повернулася на нашу землю. Щоб цього не сталося з нашими дітьми, онуками, правнуками, маємо бути єдині у творенні нашої Української держави, свідомі у своєму виборі. Вічна пам’ять усім жертвам політичних репресій!

08:45 18.05.2020

15 травня - Міжнародний день сім"ї.

15 травня - Міжнародний день сім"ї.

 Вже традиційно у травні один за одним відзначаються два свята – День матері та Міжнародний день сім’ї. Напевно, для кожного з нас немає нікого ріднішого і святішого, ніж мама, сім’я, родина, рід… Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро. А берегинею усього цього є мудра Жінка-мати. Прийміть сердечні вітання з цими прекрасними родинними святами. Щиро бажаю кожній родині щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, миру, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Нехай для кожного з вас родина буде самою надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть. З повагою, сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК

10:07 15.05.2020

В Ганнопільській громаді ЗАФІКСУВАЛИ ПЕРШИЙ ЛАБОРАТОРНО ПІДТВЕРДЖЕНИЙ ВИПАДОК КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ.

В Ганнопільській громаді ЗАФІКСУВАЛИ ПЕРШИЙ ЛАБОРАТОРНО ПІДТВЕРДЖЕНИЙ ВИПАДОК КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ.

На жаль, коронавірус не оминув і нашу громаду. Лабораторні аналізи на ПЛР підтвердили COVID-19 у жительки села Рівки. ????За інформацією Славутської центральної районної лікарні підтверджений випадок зараження гострою респіраторною хворобою COVID-19 зафіксували у Ганнопільській ОТГ. У пацієнтки, яка потрапила на лікування у Славутську ЦРЛ виявили коронавірусну інфекцію. 11 травня жительці Славутського району був проведений експрес-тест на виявлення коронавірусу, який показав негативний результат. Цього ж дня був відібраний біологічний матеріал для проведення лабораторного дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР). Станом на 14 травня шляхом проведення ПЛР-тестування у неї підтверджено наявність коронавірусної інфекції COVID-19. Цього ж дня пацієнтку перевели на лікування у Хмельницьку інфекційну лікарню. За оперативними даними контактними хворої є ряд осіб. За місцем проживання та можливого перебування інфікованої забезпечено проведення комплексу відповідних дезінфекційних заходів, а також відбір зразків для ПЛР-досліджень контактних осіб. Коронавірус значно ближче, ніж нам здається!

10:04 15.05.2020

Заходи з дезінфекції прилеглих територій об’єктів життєзабезпечення

Заходи з дезінфекції прилеглих територій об’єктів життєзабезпечення

10 травня пожежно-рятувальний підрозділ 18 Державної пожежно-рятувальної частини здійснили заходи з дезінфекції прилеглих територій об’єктів життєзабезпечення в селі Ганнопіль, а саме: продуктових магазинів, зупинок громадського транспорту, аптек та амбулаторію. Для дезінфекції було використано спецрозчин. Подібний комплекс заходів буде застосовуватись на постійній основі і надалі. Шановні громадяни! Задля вашої безпеки, а також з метою запобігання поширенню вірусних інфекцій серед населення, суворо дотримуйтеся карантинних заходів!

16:52 12.05.2020

Вітання з Днем Матері Мельник Наталю

Вітання з Днем Матері Мельник Наталю

Традиційно у другу неділю травня в Україні відзначається День матері. Свято не стало державним, але все більше і більше людей визнають необхідність в особливому дні, який став би торжеством тих жінок, які подарували життя, виховали і кожен день підтримують і люблять нас. Особливі слова подяки заслуговують мами в прийомних сім’ях, які прийняли в свої родини дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт. У Ганнопільській громаді функціонує одна прийомна сім»я, і сьогодні велика подяка МЕЛЬНИК НАТАЛІЇ ДМИТРІВНИ із села ДОВЖКИ, яка з великою любов’ю виховує дітей , дає їм надію на щасливе дитинство і повноцінне майбутнє, вчить дітей бути самодостатніми, мудрими, впевненими в собі. Сьогодні голова Славутської РДА Олександр МЕЛЬНИК , голова Ганнопільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК, начальник служби у справах дітей Славутської райдержадміністрації Сергій МОРОЗ, начальник відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана ГУРАНСЬКА, привітали Наталю Дмитрівну з Днем матері та подякували батькам за велику любов, якою вони зігрівають дітлахів у своїх родинах, вселяють у зболені дитячі серця віру в життя, подякували за справді надзвичайно тяжку і відповідальну працю та за виховання майбутнього покоління. Хай здоровими і люблячими будуть ваші діти, хай приносять вони вам лише радість, хай вашій сім»ї панує мир, любов,щастя і злагода!

16:49 12.05.2020

З ДНЕМ МАТЕРІ!

З ДНЕМ МАТЕРІ!

Милі жінки, чиє покликання — бути матір’ю, а значить, підтримкою, опорою і захистом своїй дитині, вітаю Вас з чудовим святом – ДЕНЬ МАТЕРІ! Дорогі Наші ,низький уклін і щира дяка Вам, за ласку, недоспані ночі, молитви та терпіння. Нехай Ваше життя наповнюється теплом та щастям. здоровими і щасливими зростають Ваші дітки. Поваги Вам і шани від людей, а від Всевишнього – благословіння! Доземний уклін Вам, дорогі матері, за Ваше велике серце, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну копітку працю. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Бажаю вам миру, тепла домашнього вогнища, надійної чоловічої підтримки, здоров’я, любові та благополуччя! Зі святом! З великою повагою, сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК.

16:47 12.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь