Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Нарада з підприєцями громади

Нарада з підприєцями громади

15 травня 2018 року сільський голова Медведюк М.І. провела нараду за участі підприємців Ганнопільської сільської ради. Першим питанням винесеним до розгляду була довідка комісійного обстеження  торгівельних об’єктів, яке проводилось лікарем з загальної гігієни державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Козири О.В.

09:32 16.05.2018

Приємний захід до Дня Матері

Приємний захід до Дня Матері

14 травня 2018 року в відремонтованій районній центральній бібліотеці відбувся святковий захід присвячений до Дня Матері. За участі народного депутата України Романа Мацоли, керівництва району, представників об’єднаних територіальних громад Славутчини, громадкості та учасників художньої самодіяльності матері героїні отримали приємні вітання та квіти з нагоди такого прекрасного душевного свята.

09:43 15.05.2018

Долучись до свята - одягни вишиванку!

Долучись до свята - одягни вишиванку!

Щороку в третій четвер травня, а цього року ця дата припадає на 17 травня, Україна зі всією міжнародною спільнотою відзначає Всесвітній День Вишиванки – свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Воно не передбачає обов’язкових заходів окрім одягання вишиванки – просто одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання.

17:09 14.05.2018

Урочистості до Дня Матері в Ганнопільській громаді

Урочистості до Дня Матері в Ганнопільській громаді

З нагоди Дня Матері в Ганнопільській громаді відбулись масові урочистості. Зокрема проводились вони в навчально-виховних комплексах громади у вигляді виховних годин та міні концертів. А в Ганнопільському СБК відбувся 13 травня святковий концерт для всієї громади. Неперевершеним подарунком для мам були вітання та квіти від діточок. Найкращі пісні та слова привітань звучали від учасників художньої самодіяльності та учнів навчальних закладів. Приємно, що в залі панувала затишна атмосфера. Усі отримали велике задоволення і веселий настрій. Адже, саме таке душевне свято - День Матері, допомагає дітям усвідомити й висловити свою любов та вдячність до найдорожчих людей.

13:15 14.05.2018

Спортивні змагання серед молоді громади

Спортивні змагання серед молоді громади

Ось уже котрий рік поспіль в Ганнопільській громаді проводяться спортивні змагання до Дня Перемоги серед молоді. Цього річ змагання відбулись 13 травня 2018 року на базі Малоскнитського НВК, у яких брали участь команди 6 сіл громади: с.Ганнопіль, с.Довжки, с.Досін, с.Клепачі, с.В.Скнит та с.М.Скнит.

10:42 14.05.2018

З Днем Матері

З Днем Матері

  Дорогі матері! Традиційно в кожну другу неділю квітучого травня українські родини відзначають День Матері. Материнство — це щастя і благословення, яке Бог дає людям, а ще велика відповідальність і важка праця! Низький уклін і щира дяка Вам, любі матері, за ласку, недоспані ночі, молитви та терпіння. Нехай Ваше життя наповнюється теплом та щастям.  Прийміть найщиріші вітання з нагоди цього свята. Нехай Ваша праця і старання будуть завжди оцінені. Нехай здоровими і щасливими зростають Ваші дітки. Поваги Вам і шани від людей, а від Всевишнього – благословіння!

09:34 14.05.2018

"Успішні локальні громади"

"Успішні локальні громади"

В рамках проекту «Успішні локальні громади» в м.Хмельницькому 10-12 травня 2018 року відбувся тренінг для представників органів місцевого самоврядування територіальних громад та представників громадських та благодійних організацій.

09:28 14.05.2018

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму та вірного служіння своєму народу.  9 травня разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність та відданість тих, хто здобував перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

09:53 08.05.2018

Оголошення

Оголошення

Шановні жителі Ганнопільської громади!!!

16:51 04.05.2018

огляд-конкурс художньої самодіяльності "Барвограй"

огляд-конкурс художньої самодіяльності "Барвограй"

Сьогодні відбувся огляд-конкурс художньої самодіяльності «Барвограй» серед навчальних закладів середньої та позашкільної освіти Ганнопільської громади. В даному конкурсі взяли участь 7 навчальних закладів. Обдаровані діти вразили глядачів та членів журі сценічною культурою та оригінальністю творчої манери, технікою та емоційністю виконання, артистичністю, силою і сценічною виразністю голосу. За підсумками журі, головою якого був начальник освіти Власюк В.М., були відібрані кращі номери для подальшої участі в районному конкурсі.

16:35 04.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь