A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

«Поезія – слово! Поезія – пісня! Поезія – вільна душа!»

Дата: 25.10.2019 13:19
Кількість переглядів: 1570

      Таку назву обрали організатори для творчого заходу, що відбувся у Ганнопільському будинку культури 24 жовтня. Гарною нагодою для зустрічі став вихід альманаху «Південний Буг», в якому надруковано вірші поетеси з с. Ганнопіль Оксани Мацюк та творчого подружжя Миколи та Марії Матусець з Берездова. Аби привітати митців з визначною подією, до Ганнополя завітали представники Хмельницької обласної організації Національної спілки письменників України на чолі з її головою Петром Малішем. Також на свято зібрались місцеві поціновувачі поезії. На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернулась голова Ганнопільської сільської ради Маргарита Медведюк.

         З особливим хвилюванням, переживши всі тяготи, що випадають на долю дружини воїна АТО, свої вірші представила поетеса з Шепетівщини Олена Іськова-Миклащук. З-поміж прочитаних рядків чувся біль і повсякчасні хвилювання жінки, яка попри все любить і чекає чоловіка з війни…

       Ліричними, хвилюючими, злободенними, подекуди романтичними рядочками своїх поезій з присутніми ділилась Неоніла Яніцька з Хмельницького.  Улюблені зі своїх віршів гостям свята прочитала й винуватиця свята Оксана Мацюк, активна учасниця літературного клубу «Хвилини одкровення», що діє в Ганнополі вже протягом 10-ти років.

    І своїми  власними  поетичними  творами, і віршами своєї дружини поділився Микола Матусець – поет з багаторічним досвідом, а, відтак, і з багатим творчим доробком.

    Далі свій пісенний талант присутнім дарували учасники вокального ансамблю «Джерело» . Гарним завершенням творчого заходу стала пісня «А я бажаю вам добра» у виконанні Людмили Дячук. Навзаєм і добра, і щастя, і здоров’я, і затишку всім присутнім побажав голова Хмельницької обласної організації НСПУ  Петро Маліш та подякував за теплу зустріч. На згадку  керівництву Ганнопільської сільської ради  поетеси презентували свої збірки, також гарним подарунком бібліотекам громади став 3-й випуск альманаху «Південний Буг».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь