A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Ми діти твої, Україно!

Ми діти твої, Україно!

Ми діти твої, Україно! Під таким гаслом 7 лютого 2020 року відбувся огляд-конкурс художньої самодіяльності та виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва колективів закладів загальної середньої освіти Ганнопільської сільської ради, який проходив у Ганнопільському будинку культури. У різножанровій програмі взяли участь понад 50 вихованців, які продемонстрували вокальні, інструментальні, хореографічні та літературно-мистецькі жанри. На виставку декоративно-ужиткового мистецтва були представлені експонати, оформлені відповідно до техніки: вироби з тіста, в'язання гачком, витинанки, вироби з сірників, художня вишивка, бісероплетіння, паперова пластика та оригамі, лозоплетіння та інша техніка. Огляд засвідчив, що педагогічними колективами проведена відповідна робота по створенню умов для розвитку учнівської художньої самодіяльності, пошуку юних талантів і обдарувань, відродженню та збереженню скарбів української народної творчості, пісні, фольклорного дійства. Репертуар виконавців, збагатився творами патріотичного спрямування, творами сучасних українських авторів, зросла їх виконавська майстерність і сценічна культура. По завершенню концерту до глядачів та всіх присутніх звернувся Власюк В.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Ганнопільської сільської ради, який щиро подякував колективам та керівникам за підготовлені номери.

15:02 09.02.2020

ШАХМАТНИЙ ТУРНІР.

ШАХМАТНИЙ ТУРНІР.

8 лютого 2020року на базі Опорного закладу – Берездівський НВК відбувся районний шаховий турнір пам'яті С.А.Яцюка (колишнього директора школи та керівника шахового гуртка). Організаторами турніру був Опорний заклад – Берездівський НВК та родина Сергія Андроновича. До інтелектуальної гри були запрошені усі бажаючі шахісти району. В традиційному турнірі цього року від Ганнопільської громади взяли учні Малоскнитського НВК та посіли почесне ТРЕТЄ загальнокомадне місце серед 10 команд. Дякуємо гравцям команди, їх тренеру ЮРЧУК Юрію, які гідно представили нашу громаду на турнірі та бажаємо успіху і нових перемог! Так тримати! Молодці!!!

14:37 09.02.2020

ЯКИЙ ШТРАФ ДОВЕДЕТЬСЯ ЗАПЛАТИТИ ЗА НЕОФОРМЛЕНОГО ПРАЦІВНИКА У 2020 РОЦІ.

ЯКИЙ ШТРАФ ДОВЕДЕТЬСЯ ЗАПЛАТИТИ ЗА НЕОФОРМЛЕНОГО ПРАЦІВНИКА У 2020 РОЦІ.

       З 1 січня мінімальна заробітна плата становить 4723 грн. Відповідно зросли і штрафи для роботодавців. Відтак, за неоформленого працівника доведеться сплатити фінштрафу 141 690 грн. У разі виявлення інспекторами фактичного допуску працівника до роботи без оформлення трудового договору (контракту) передбачено штраф у тридцятикратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої законом на момент виявлення порушення, за кожного працівника, щодо якого скоєно порушення (4723 х 30 =141 тис. 690 грн). У такому ж розмірі інспектори штрафуватимуть у випадку: оформлення працівника на неповний робочий час у разі фактичного виконання роботи повний робочий час, установлений на підприємстві; виплати заробітної плати (винагороди) без нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та податків.

14:10 24.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь