A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

До уваги жителів Ганнопільської громади!

До уваги жителів Ганнопільської громади!

До уваги жителів Ганнопільської громади! У зв'язку із значним збільшенням кількості заяв щодо оформлення земельних ділянок ( а, відтак, і документів, що потребують додаткового часу на розгляд та оформлення), внесено зміни в графік прийому громадян ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКОМ Ганнопільської сільської ради. Із земельними питаннями мешканці громади можуть звертатись у всі робочі дні тижня, крім СЕРЕДИ. Керівництво громади сподівається на розуміння та просить вибачення за тимчасові незручності.

10:21 26.02.2020

Відбудеться  особистий прийом громадян.

Відбудеться особистий прийом громадян.

До відома громадян 26 лютого 2020 року з 11.00 год. до 12.00 год. у приміщенні Славутської районної державної адміністрації (м. Славута, вул. Соборності, 7, 2 поверх) відбудеться виїзний особистий прийом громадян Славутського району, який буде проводити ПРИМУШ Роман Борисович – перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Попередній запис громадян за телефоном: 7-02-78

09:04 25.02.2020

21 лютого - Міжнародний день рідної мови.

21 лютого - Міжнародний день рідної мови.

21 лютого у світі, починаючи з 2000 р., щорічно відзначають Міжнародний день рідної мови. Про підтримку мовного та культурного різноманіття і багатомовності було оголошено під час ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила у жовтні – листопаді 1999 року в Парижі.

13:50 22.02.2020

Фестиваль читців "Живи, Кобзаре, в пам'яті людській"

Фестиваль читців "Живи, Кобзаре, в пам'яті людській"

20 лютого у бібліотеці Ганнопільської сільської ради відбувся фестиваль читців, присвячений Шевченківським дням. Головне завдання заходу - популяризація творчої спадщини генія української літератури Т.Г.Шевченка, виявлення обдарованої молоді, осмислення краси художнього слова, вшанування пам'яті видатного українця. У фестивалі взяли участь 13 учасників із 6 навчальних закладів Ганнопільської громади. Усі вони були гарно підготовлені. Варто відзначити актуальність обраного літературного матеріалу та вдало підібраний музичний супровід. У програмі прозвучали пісні на слова Т.Шевченка у сучасній обробці. Діти переглянули презентацію про цікаві факти з життя поета, взяли участь у вікторині. Всіх читців було відзначено подарунками від Ганнопільської сільської ради, які вручила голова Маргарита Іванівна Медведюк. Але конкурс є конкурс. За результатами виступів учнів призові місця посіли: молодша вікова категорія - Поночовна Софія, учениця 7 класу Малоскнитського НВК. старша вікова категорія - Чапайло Вікторія, учениця 8 класу Малоскнитського НВК. Вітаємо всіх учнів, бажаємо успіхів переможцям на обласному фестивалі.

14:59 20.02.2020

Відбулися заходи до Дня вшанування Героїв Небесної Сотні в ГАННОПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ.

Відбулися заходи до Дня вшанування Героїв Небесної Сотні в ГАННОПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ.

День вшанування подвигу учасників Революції гідності та звеличення пам’яті Героїв Небесної сотні для учнів Ганнопільської громади став справжнім уроком сили духу і стійкості українського народу. 20 лютого ми вшановуємо пам’ять Небесної сотні, справжніх героїв, котрі змінили хід історії нашої країни, віддали свої життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людей, європейське майбутнє України. Імена всіх 106 загиблих назавжди залишаться в серцях кожного українця. Учасники заходу вшанували пам'ять загиблих на Майдані та воїнів АТО хвилиною мовчання. І під звуки неймовірно тужливої української пісні «Пливе кача» передавали з рук до рук лампадку, як свідчення незгасимого вогню пам’яті про Небесну сотню та гордості за подвиг синів і дочок українського народу. Ісьогодні Україна переживає тяжкі випробування. Здригається українська земля на сході країни від гарматних пострілів, кулеметних черг, розривів мін. Гинуть на злеті молоді і сильні, вірні сини України… І кожен з нас бажає одного: щоб над нашою рідною Україною було мирне небо. Таке безмежне і високе! І щоб кожен міг здійснити свій злет у вільній, щасливій, квітучій Україні, яку щиро любимо і якою безмежно пишаємося!

14:42 20.02.2020

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні.

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні.

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГАННОПІЛЬСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ 20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. Всі українці вшановують відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Ми завжди будемо в неоплатному боргу перед Героями, яких назвали Небесною Сотнею і які стали символом Революції Гідності. Адже ціною власного життя Герої Небесної Сотні довели, що наш український народ – нескорений, а дух його - незламний. Такий же героїзм виявляють сьогодні українські воїни і добровольці, які захищають незалежність і територіальну цілісність нашої держави на Сході України. Тож нехай на Україні якнайскоріше настане мир і злагода. Заради нашого майбутнього, заради пам’яті Героїв, які ніколи не вмирають. З повагою, сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК

13:47 20.02.2020

21 лютого 2020 року  відбудеться сесія Ганнопільської сільської ради.

21 лютого 2020 року відбудеться сесія Ганнопільської сільської ради.

21 лютого 2020 року відбудеться відбудеться 48а сесія Ганнопільської сільської ради VII скликання. Місце проведення – Ганнопільська сільська бібліотека. Пленарне засідання відбудеться одразу по завершенню засідання депутатських комісій, яке розпочнеться о 10:00годині.

10:29 18.02.2020

Вітаємо з перемогою у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН.

Вітаємо з перемогою у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН.

Ось і завершився ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, що проходив протягом двох днів 9 та 16 лютого в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. Основними завданнями конкурсу стали виявлення і підтримка обдарованої учнівської молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи, виховання в учнів самостійності, наполегливості, вміння обстоювати власну думку, формування активної громадянської позиції. Вітаємо з перемогою ученицю 11 класу Киликиївського НВК Радченю Олену, яка посіла третє місце у секції "Прикладна математика" (педагогічний керівник - Радченя Любов Миколаївна). Щиро пишаємось ученицею нашої громади, і бажаємо подальших успіхів у досягненні наукових вершин!

08:16 18.02.2020

15 ЛЮТОГО – ОСОБЛИВИЙ ДЕНЬ ДЛЯ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ.

15 ЛЮТОГО – ОСОБЛИВИЙ ДЕНЬ ДЛЯ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ.

. Щороку ветерани афганської війни відзначають останній день виведення радянських військ з Афганістану. Вони пройшли пекло цієї війни і не поповнили списки загиблих. Вони і є тією пам`яттю, що пише історію. 14 лютого 2020 року, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, в Ганнопільській ОТГ проведено урочистий захід, щоб згадати імена учасників бойових дій і щоб пом'янути тих, хто загинув в афганській війні, яка назавжди залишиться болем у серцях нашого народу. В цей знаменний день слова вітання та подяки звучали від сільського голови Маргарита Медведюк та заступника сільського голови Валентини Поногайбо. Роки, скільки б їх не минуло, не зітруть у народній пам`яті імена воїнів-афганців. Схилимо ж голову перед світлою пам'яттю тих, хто віддав своє життя, увійшовши в безсмертя. Хвилиною мовчання воїни-афганці та гості дійства вшанували пам'ять загиблих в Афганістані земляків та відвідали могилу загиблого земляка із села Понора Конончук Івана Миколайовича.Ми пам'ятаємо і завжди будемо пам'ятати про кожного нашого загиблого співвітчизника. Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

15:42 14.02.2020

"Гаряча лінія" ГО "Донбас СОС"

"Гаряча лінія" ГО "Донбас СОС"

З метою надання консультаційних послуг інформаційного та правового характеру щодо широкого кола питань стосовно реалізації та захисту прав, свобод та інтересів громадян, постраждали від збройної агресії Російської Федерації та тимчасової окупації окремих територій держави, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке проживає на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, Автономної Республіки Крим та міста севастополя просимо звертатися на безкоштовну «гарячу лінію» 0-800-309-110 ГО «Донбас СОС»

12:45 13.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь