A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ЩИРО ВІТАЄМО ВСІХ З ВЕЛИЧНИМИ СВЯТАМИ – ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА СВЯТОМ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ТА ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

ЩИРО ВІТАЄМО ВСІХ З ВЕЛИЧНИМИ СВЯТАМИ – ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА СВЯТОМ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ТА ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

В історії нашої держави є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Поєднання віри, православних традицій, боротьби за незалежність, звитяги воїнів України. Це свято об'єднує країну, закликає всіх до згуртованості перед сучасними викликами і загрозами. З давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. Адже найцінніше у житті – це мир, спокій і стабільність. Тож схиляюємо голови перед подвигом захисників, дякуєм волонтерам та громадськості за небайдужість та активну позицію. У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини. Бажаємо нашим героям міцного здоров’я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу. Нехай в Україні запанує довгоочікуваний мир! З повагою голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК та виконавчий комітет

15:06 13.10.2020

НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ ПРАЦІВНИКАМ ПОШТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ З НАГОДИ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПОШТИ!

НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ ПРАЦІВНИКАМ ПОШТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ З НАГОДИ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПОШТИ!

 Ваша професія – не з легких, але так потрібна людям. Щодня, незважаючи на погоду, листоноші вчасно приносять кореспонденцію адресатам, долаючи по декілька кілометрів за день. Шановні поштарі! Прийміть щирі вітання із Всесвітнім днем пошти! Ваша невтомна праця забезпечує зв’язок та об’єднує людей, розділених великими відстанями, а відданість своїй справі. Оперативність і відповідальність є запорукою розвитку поштового зв’язку. Бажаю Вам гарних і добрих трудових буднів, щоб в листах ваших адресатів буде менше поганих новин. Нехай Вам завжди посміхається доля та дарує міцне здоров’я. Щастя і добробуту Вам і Вашим родинам! З повагою, голова Ганнопільської ОТГ Маргарита МЕДВЕДЮК!

09:11 09.10.2020

Шановні юристи!

Шановні юристи!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом! День юриста об’єднує людей, які працюють у різних сферах діяльності на захисті свобод і прав українського народу. В якій би сфері права не працював правозахисник, на нього завжди покладається велика відповідальність, а його діяльність завжди вимагає високого професіоналізму. Нехай на Вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість, а творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас, нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому шляху. Бажаємо Вам міцного здоров’я і щастя, миру та злагоди, добра і достатку. Будьте завжди гідними свого високого покликання.

11:31 08.10.2020

З Міжнародним Днем лікаря

З Міжнародним Днем лікаря

Щороку в перший понеділок жовтня в багатьох країнах, у тому числі Україні, відзначають Міжнародний день лікаря. Сьогодні, коли Україна і світ переживає непрості виклики пандемії коронавірусу, в центрі уваги кожної людини, кожної української сім’ї, передусім безпека і здоров’я. Ви знаходитеся на передовій в умовах пандемії, продовжуєте боротьбу з поширенням коронавірусу, ми цілком переконані, що завдяки Вашому багаторічному досвіду, відданості своїй справі та високим моральним принципам Ви їх гідно вирішите. Від щирого серця бажаємо не тільки рятувати здоров'я людей, а й берегти своє, щоб навіть у найважчих ситуаціях завжди знаходився вихід і рішення будь-якої проблеми. За ваш невтомний труд, що межує з героїзмом – низький Вам уклін і шана! Щиро зичемо вам міцного здоров’я, миру, добра, родинної злагоди, успіхів у вашій нелегкій роботі. Нехай добро, яке ви робите, повертається до вас сторицею. Нехай Господь рясно благословить кожен день вашого життя! З повагою сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК та виконавчий комітет.

11:29 08.10.2020

Шановні вчителі, працівники освітніх установ, ветерани педагогічної ниви!

Шановні вчителі, працівники освітніх установ, ветерани педагогічної ниви!

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня урочисто відзначаємо День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та працiвникiв закладiв освiти. Нам приємно відзначити, що незалежно від того, як іменуються ваші посади у штатних розписах від адміністрації до педагога чи технічного працівника, незалежно від того, хто які функції виконує, – всі ви cлужите благородній справі: творите якісне освітнє середовище, дбаєте про якісний освітній процес в ім’я дитини. Переконані, що спільними зусиллями ми в повною мірою реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту, створимо належні умови для самореалізації особистості. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Зичимо всім працівникам освітянської галузі Ганнопільської сільської об'єднаної територіальної громади міцного здоров’я, великого натхнення, наснаги, успіхів у навчальній та виховній роботі! Нехай у ваших оселях панує добро і достаток, у душах – тепло і щедрість, творчість і наснага. Миру і злагоди усім вашим родинам. З повагою, сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК та виконавчий комітет сільської ради.

11:27 08.10.2020

Добра традиція

Добра традиція

Вважається, що людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. І тому, як ніхто люди похилого віку потребують нашої уваги, допомоги та підтримки. Звичайно, турбота про людей похилого віку не повинна мати епізодичний характер, адже вона необхідна щодня, щохвилини, щомиті. Саме тому, при Ганнопільській сільській раді працює відділ надання соціальної допомоги вдома, в якому на обслуговуванні знаходяться з людьми з обмеженими можливостями та люди похилого віку. Щирі слова вдячності, побажання міцного здоров’я та довгих років життя пролунали в оселях одиноких підопічних відділу до яких за доброю традицією 1 жовтня в Міжнародний день людей похилого віку з подарунками завітали голова громади Маргарита Медведюк, спеціаліст відділу Валентина Войтюк та соціальні робітники відділу.

11:24 08.10.2020

1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана

1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана

1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого села та держави. З цієї нагоди ми хочем привітати усіх жителів поважного віку нашої громади та побажати їм міцного здоров’я та достойної старості, яку, ми переконані, вони заслужили. Ми схиляємо голови перед вашою життєвою мудрістю, розумом та наснагою, а також хочем подякувати за ваші поради та настанови, які дозволяють нам впевнено крокувати вперед. Бажаєм вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги та далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею! Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Довгих і щасливих вам років життя! З повагою виконавчий комітет та сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК.

11:22 08.10.2020

Шановні бібліотекарі!

Шановні бібліотекарі!

З великою приємністю хочемо привітати вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек. Це свято об'єднує, адже його відзначають не тільки бібліотечні працівники, але і всі, хто не мислить свого життя без книги, хто має відношення до читання, знання, освіти. Бібліотека – це древня і вічно юна оселя людського розуму, це місце, в якому існує особливий порядок, виробляються правила, забезпечується вільний доступ до інформації та складається повага до книги, як цінності. Діяльність бібліотечних установ - багатогранна, а праця бібліотекарів – клопітка, складна і надзвичайно потрібна. Щиро зичимо Вам доброго здоров'я, оптимізму, благополуччя, вражаючих відкриттів ще непрочитаних сторінок, нових творчих здобутків і вдячних читачів. З повагою, виконавчий комітет та сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК

11:20 08.10.2020

ШАНОВНІ ВИХОВАТЕЛІ, ПРАЦІВНИКИ ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ!

ШАНОВНІ ВИХОВАТЕЛІ, ПРАЦІВНИКИ ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ!

ШАНОВНІ ВИХОВАТЕЛІ, ПРАЦІВНИКИ ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ! Щиро вітаємо вас з професійним святом! Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку життя – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою і в майбутньому. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями ви ділитесь зі своїми вихованцями. Вам вони вірять, Вас вони люблять і шанують. Висловлюємо сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших жителів громади. Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчого вогника, щедрості серця, здійснення найзаповітніших мрій. Дай вам Бог, на землі ще багато світлих днів і щасливих років! Нехай вам завжди всміхається доля! З повагою, виконавчий комітет та сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК.

11:16 08.10.2020

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА! День працівника лісу — не лише професійне свято, яке за традицією відзначаєтеся золотої осені. Це, можна сказати, своєрідний іспит совісті для наших співвітчизників у самооцінці ставлення до рідної природи і до лісу. Один з класиків писав «Слово героя поета у порівнянні з заслугами лісівників блідне, скромна праця лісівників створює Щастя наступних поколінь». Тож шановні працівники лісу! Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Бажаємо щоб це свято принесло у Ваші домівки щастя, добро і надію на краще майбутнє. Щиро зичимо , благополуччя, щоб реалізовувались Ваші кращі задуми і була щасливою доля. Всім святкового настрою, удачі і здоров'я. Мудрості і терпіння, злагоди і достатку, успіхів, творчої праці, віри у прекрасне Майбутнє України. З повагою виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.

11:11 08.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь