A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні працівники поліції! На передодні вашого професійного свята щиро вітаємо вас з – Днем Національної поліції України!

Дата: 02.07.2021 14:19
Кількість переглядів: 740

 

Фото без опису

Здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на Вас, вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки. На поліцію покладено виключно відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства.

 Сьогодні, голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК взяла участь в урочистостях із нагоди відзначення Дня Національної поліції України, які відбулися в актовій залі відділення поліції №1 у Славуті та нагородила подякою Ганнопільської сільської ради колектив відділу поліцейської діяльності №1 Шепетівського районного управління поліції головного управління національної поліції в Хмельницькій області за високий професіоналізм і мужність, сумлінне та відповідальне виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у справу захисту конституційних прав громадян, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби зі злочинністю, зміцнення громадського порядку та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

А також, керівник відділення поліції №1, майор поліції Сергій Возгречко вручив подяки керівникам громад за постійну співпрацю і розуміння.

 Отож, зі святом вас дорогі правоохоронці! Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті! Бажаємо мужності, витримки й наснаги, міцного здоров'я та родинного тепла вам та вашим близьким!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь