A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Дорогі учні, студенти! Шановні освітяни та батьки! Вітаємо вас із початком нового навчального року та Днем знань!

Дорогі учні, студенти! Шановні освітяни та батьки! Вітаємо вас із початком нового навчального року та Днем знань!

Перший ранок осені приходить зі святом, яке несе в собі щось незвідане, радість, надію та сподівання. Хвилюються ті, хто вперше переступає поріг навчального класу та студентської аудиторії, перед новим етапом свого життя. Чекають на зустріч з однокласниками та одногрупниками ті, хто вже продовжує навчання. Світлі спогади про роки, проведені в країні знань, людина несе через все життя. Тож, нехай цей період буде наповнений незабутніми враженнями та новими горизонтами, а ваші здібності та наполегливість стануть запорукою успіхів і вагомих досягнень. Висловлюємо щирі вітання педагогам і батькам, знання, досвід та підтримка яких завжди вселяють упевненість, допомагають правильно визначити життєві пріоритети. Хай новий навчальний рік принесе учням та студентам приємні враження, яскраві та нові відкриття, педагогічним колективам - гарні результати своєї праці, а батькам – радість і гордість за дітей. Бажаємо всім миру та злагоди, невпинного руху вперед! Нехай підґрунтям щасливого життя будуть міцне здоров’я, особисте щастя, терпіння та мудрість! З новим навчальним роком!

09:13 01.09.2020

Придбано дидактичні матеріали для першачків «Нової української школи»

Придбано дидактичні матеріали для першачків «Нової української школи»

 Відділом освіти Ганнопільської сільської ради для всіх учнів перших класів «Нової української школи» громади закуплено навчально-дидактичні матеріали. Кабінети для перших класів забезпечено друкованими засобами навчання з мовно-літературної освітньої галузі, гербаріями, муляжами овочів та фруктів, фізичними картами, колекціями корисних копалин, інтерактивними ручками та книжками та танграмами.

11:37 31.08.2020

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ І ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ І ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ

 Боротьба українського народу за незалежність тривала багато століть. Національна пам'ять українців зберігає спомини про подвиги та жертовність наших пращурів на цьому важкому, политому українською кров'ю шляху. Цьогоріч Україна вперше відзначатиме День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність. Цією датою обрали 29 серпня, оскільки саме того дня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі. Цього дня на всій території України відбудеться проведення низки пам’ятних та національно-патріотичних заходів, зокрема в Ганнопільській громаді покладання квітів до пам’ятників, та місця поховання захисника України Юрія КОВАЛЬЧУКА. Україна об’єднається в шані та вдячності нашим землякам, які, відстоюючи свободу і незалежність країни, віддали свої життя в ім’я майбутніх поколінь. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

08:37 31.08.2020

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ГОТУЄМО ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ»

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ГОТУЄМО ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ»

Вже стало традицією, на передодні Дня знань проводити відділом соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Ганнопільській сільській раді, акцію «Готуємо дітей до школи». Мета проведення благодійної акції – це надання допомоги дітям шкільного віку, які позбавлені батьківського піклування, є сиротами, та які проживають у сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах. Цьогоріч акцією охоплено 15 сімей, в яких виховується 24 дитини . Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати та заохочувати їх – святий обов'язок сім'ї, школи, влади й громадськості. Це добре розуміють наші спонсори. І словом, і ділом завжди приходять на допомогу. Не залишились осторонь від доброї справи і сьогодні. Діткам закупили багато необхідних для початку навчального року речей: взуття, рюкзаки та канцтовари. А ще додали до подарунків фрукти та солодощі. Висловлюємо щиру подяку усім учасникам акції за допомогу! Ця підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в громаді та розуміння непересічної важливості шкільного виховання. З щирого серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

08:34 31.08.2020

ПІДСУМКИ ПЕРЕВІІРКИ ГОТОВНОСТІ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ В ГРОМАДІ

ПІДСУМКИ ПЕРЕВІІРКИ ГОТОВНОСТІ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ В ГРОМАДІ

 Відповідно до законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», з метою встановлення рівня готовності дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів громади до роботи у 2020/2021 навчальному році була здійснена перевірка готовності закладів освіти до нового навчального року. Під час перевірки особлива увага членів комісії була зосереджена на створення необхідних умов для дотримання правил особистої гігієни, на розміщення в достатній кількості інформаційних матеріалів про необхідність дотримання респіраторної гігієни та етикету кашлю. А також проведення ремонтних робіт навчальних кабінетів, спортивних залів, приміщень соціально-побутового призначення (харчоблоків, туалетів, котелень), покрівель, облаштуванні територій, виконання заходів з протипожежної безпеки. Враховуючи освітню реформу, здійснювалась перевірка готовності закладів освіти до роботи в умовах Нової української школи. Хоча станом на 21 серпня 2020 року не всі заплановані роботи з підготовки до навчального року виконані, комісія відзначила, що усі заклади освіти продемонстрували належну готовність до нового 2020/2021 навчального року. Оформлення приймання закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади до роботи у 2020/2021 навчальному році здійснити згідно з «Актом готовності навчального закладу до 2020/2021 навчального року» .Працівникам закладів разом з виконавчим комітетом Ганнопільської сільської ради вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят.

12:47 27.08.2020

У ГАННОПОЛІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ З МІНІФУТБОЛУ

У ГАННОПОЛІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ З МІНІФУТБОЛУ

  23 серпня 2020 року о 10:00 год в рамках відзначення 29-ї річниці незалежності України відбулись змагання з мініфутболу серед п’яти команд на майданчику зі штучним покриттям. Під час ігор відбувалися справжні футбольні баталії. Футболісти грали азартно, з великим бажанням перемогти. Боротьба точилася на кожному метрі ігрового майданчика. Отож після матчів, які відбувалися по круговій системі, переможцями стала команда села Малий Скнит, друге місце посіли футболісти із села Понора, третє – із села Ганнопіль, четверте місце – хлопці із села Довжки та п"яте місце зайняли молоді, перспективні хлопці із села Киликиїв. Переможці були нагородженні кубками, грамотами, м’ячами та грошовими преміями. Також було визначено кращого вболівальника, Андрія СЕМЕНЮКА, який не зміг взяти участі в турнірі, через травму на попередніх змаганнях. Йому було вручено кубок та грошовий подарунок. Щиро дякуємо всім учасникам, вболівальникам, тренерам та організаторам турніру.

11:51 25.08.2020

ДОРОГІ МЕШКАНЦІ РІДНОГО КРАЮ! ЩИРО Й СЕРДЕЧНО ВІТАЮ ВАС З 29-Ю РІЧНИЦЕЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

ДОРОГІ МЕШКАНЦІ РІДНОГО КРАЮ! ЩИРО Й СЕРДЕЧНО ВІТАЮ ВАС З 29-Ю РІЧНИЦЕЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Через тисячоліття пролягав шлях становлення нашої держави. Нам є чим пишатися і про що згадати у цей визначний день. На перехрестях української історії сплелися пошуки й випробування, злети й падіння, перемоги й поразки. Вони завжди нам нагадуватимуть про звитяжні сторінки нашого національного формування. Сьогодні наша держава переживає нелегкі часи. Але цей урок повинен загартувати нас і зробити ще сильнішими. Низько вклоняюсь усім, хто вкладає у розвиток України працю та інтелект, хто боронить і захищає її від ворога, хто примножує її багатство і славу. Святкуючи разом з Вами, від душі бажаю миру на нашій землі, єдності, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах. Хай невичерпним буде джерело нашої віри, надії й любові до України! Нехай Господь береже Україну і українців! З повагою сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК

11:49 25.08.2020

Вшанування пам'яті героя

Вшанування пам'яті героя

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України жителі села Малий Скнит разом зі старостою Андрієм БІЛЯКЕВИЧ вшанували пам’ять загиблого воїна у зоні АТО, ГЕРОЯ УКРАЇНИ ЮРІЯ КОВАЛЬЧУКА. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстояв майбутнє для України. Слава нашим героям, слава нашій рідній Україні та світла пам'ять тим, хто відійшов у вічність!

11:45 25.08.2020

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГАННОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ТА СЛАВУТЧИНИ! ВІТАЄМО ВАС З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГАННОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ТА СЛАВУТЧИНИ! ВІТАЄМО ВАС З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

 Національний прапор — це один з найважливіших символів державності, символ нашої Незалежності! Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. За синьо-жовтий стяг, що нині вільно майорить над нашою землею, пожертвували свободою й поклали життя кращі представники попередніх поколінь українських патріотів, які зі зброєю в руках відстоювали право мати власну державу. Наш прапор — це прапор миру, добра і достатку. Він дає надію та надихає до нових звершень, адже ми віримо у велике й гідне майбутнє, яке маємо збудувати разом. Цей день є одним з найбільш знакових свят в історії України. Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо дань пам'яті героїчного минулого країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну, її славетних Героїв-захисників. Від усього серця бажаю усім, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Процвітання нашій країні, і щоб державні символи України упізнавали і поважали в усьому світі. Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині.

11:43 25.08.2020

ВІДБУВСЯ ТУРНІР З МІНІФУТБОЛУ СЕРЕД ДІВЧАТ

ВІДБУВСЯ ТУРНІР З МІНІФУТБОЛУ СЕРЕД ДІВЧАТ

 20 серпня відкрита першість в місті Славута серед дівчат 2007 року з мініфутболу. В змаганнях також взяла участь команда Ганнопільської ОТГ. За результатами суддівства наші дівчата зайняли почесне друге місце, а капітана футбольної команди Ганнопільської ОТГ Вероніку РАДЗИВІЛЮК визнано кращим гравцем турніру! Учасниці змагань нагороджені грамотами, кубками, та медалями. Дівчата повернулися з приємною втомою та позитивними емоціями. Керівництво Ганнопільської громади виносить щиру вдячність тренеру команди Юрію ЮРЧУКУ і нашим юним спортсменкам за наполегливу працю і досягнення гарного результату! Бажаємо вам наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог!

15:53 21.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь