Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Висловлюємо щиру подяку за вашу підтримку і допомогу

Висловлюємо щиру подяку за вашу підтримку і допомогу

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. Подарунків від Святого Миколая чекають з нетерпінням особливо діти які живуть передчуттям казкових свят та сподіваються на здійснення заповітних мрій. Що є приємним для дитини? Звичайно любов та піклування батьків, підтримка та розуміння вчителів, дружба однолітків. Але надзвичайно приємно, коли про дітей турбуються небайдужі люди. Такими є Люцепернюк Лариса – головний спонсор та організатор, із своїми меценатами (Курельчук Л., Люцепернюк С., Білоус Ю., Піголь О., Штемплюк В., Миронюк І., Штангрет Н., Шварц Т., Денисюк М., Шевчук Н., Філімонова О., Назімова В., Вінярська О., Оганесян С.) В день Святого Миколая мріяні подарунки з побажаннями здоров’я, радісних і щасливих свят від наших благодійників отримали діти Ганнопільської ОТГ. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Висловлюємо щиру подяку за вашу підтримку і допомогу. Хай вам Бог посилає своє благословіння на ваші добрі діла! Від усього серця бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

11:12 23.12.2020

Відбулися засідання постійних депутатських комісій

Відбулися засідання постійних депутатських комісій

 У ході підготовки до засідання 3-ої сесії Ганнопільської сільської ради, 21 грудня у приміщенні Ганнопільської сільської бібліотеки відбулися засідання постійних депутатських комісій, на яких розглянуто важливі питання різних сфер життєдіяльності громади. У ході роботи члени постійної комісії обговорили й опрацювали всі питання порядку денного. Робота комісій була кропіткою та плідною, особливу увагу депутати приділили обговоренню бюджету громади на 2021 рік. Частина з розглянутих питань порядку денного із відповідними пропозиціями направлена на доопрацювання, оскільки депутати мали деякі зауваження та не мали достатнього часу для ґрунтовного вивчення питань, внесених до розгляду. За підсумками спільних засідань члени комісій рекомендували з урахуванням наданих пропозицій винести розглянуті проекти рішень на розгляд на пленарному засіданні сесії сільської ради, яке відбудеться 24 грудня 2020 року

11:10 23.12.2020

В гостях у дітей-інвалідів, та в сім'ях, які потребують матеріальної підтримки

В гостях у дітей-інвалідів, та в сім'ях, які потребують матеріальної підтримки

Робити справи милосердя та ділитися з ближнім – приклад, якого навчає Святий Миколай. Аби не тільки діти, а й дорослі могли відчути атмосферу цього свята та отримати подарунки, працівники служб Ганнопільської сільської ради Светлана Гуранська, Валентина Войтюк, Оксана Поліщук разом з УКРАЇНСЬКО-ЄВРЕЙСЬКИМ ОБЩИННИМ ЦЕНТРОМ "ШАТЕР АВРААМА" побували в гостях у дітей-інвалідів, та в сім'ях, які потребують матеріальної підтримки. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Дякуємо Вам за проявлене милосердя і чуйне ставлення до людей які потребують допомоги! Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

16:23 21.12.2020

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГАННОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ! ДОРОГІ БАТЬКИ ТА ДІТИ! ЩИРО ВІТАЄМО ІЗ СВІТЛИМ, ДОБРИМ ТА РАДІСНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГАННОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ! ДОРОГІ БАТЬКИ ТА ДІТИ! ЩИРО ВІТАЄМО ІЗ СВІТЛИМ, ДОБРИМ ТА РАДІСНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

 Це радісне свято, з якого розпочинається новорічно-різдвяна пора. Цей день для кожного з нас є особливим. Адже він сповнений очікуванням справжніх чудес та здійсненням заповітних мрій. У День Святого Миколая кожна дитина сподівається на маленьке диво. У силах дорослих зробити цей день незабутнім для дітей, подарувати віру у казку. Адже цього дня у дива вірять навіть дорослі. Саме час робити добрі справи, опікуватися дітьми, допомагати тим, хто цього найбільше потребує. Вітаємо маленьких жителів громади та їх батьків, а також усіх тих, хто вірить у справжні дива, з цим світлим днем. Бажаюємо усім щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки, а також успіху у всіх добрих починаннях, затишку в оселях та тепла в серцях! З любов"ю виконавчий комітет та голова громади Маргарита МЕДВЕДЮК

16:16 21.12.2020

У гості до діток Ганнопільської громади завітав Святий Миколай

У гості до діток Ганнопільської громади завітав Святий Миколай

З початком зими приходять зимові свята та розваги. Перше свято, якого з нетерпінням чекають не лише діти, а й дорослі – це день Святого Миколая. Сьогодні, напередодні улюбленого свята, у гості до діток та учнів Ганнопільської громади завітав Святий Миколай. Він привітав усіх з днем Святого Миколая, побажав миру, злагоди, здоров’я та натхнення до нових звершень, а також приніс багато щедрих подарунків. А допомагали для Святого Миколая наші друзі : обласний депутат Яковлев С. В., керівники фермерських господарств Конончук І.С, Конончук Н.І, Гізун С.Я, Лисюк І.С., Цехмейструк В.П., Прус В.Ф., керівники ТОВ СГП Дніпро» - Коробчук С.В. та ТОВ «Акріс-Агро»- Рудь С.Є. Виконавчий комітет, педагогічні та учнівські колективи висловлюють щиру подяку за вашу підтримку і подароване дітям свято. Хай Вам Бог посилає своє благословіння на Ваші добрі діла! Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою, достатку та нехай дива будуть і у Вашому житті!

16:14 21.12.2020

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

 19 грудня в Україні відзначається День адвокатури, і нам особливо приємно привітати з цим чудовим святом тих, без чиєї допомоги неможливий справедливий результат вирішення справ у судах. Ті, хто чесно і мужньо стоїть на захисті прав та інтересів, хто присвятив своє життя служінню закону і справедливості! Бажаємо Вам успіху та наснаги у роботі, щоб Ваша праця завжди була вшанованою та оціненою суспільством, нових професійних звершень, відданості, натхнення та успіхів у вашій нелегкій справі – справі захисту конституційних прав і свобод громадянина, забезпечення кожної людини кваліфікованою правовою допомогою. Мудрості Вам, витримки у відстоюванні справедливості, неупередженості й непохитності, вірності ідеалам правди. Нехай людська повага й довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі! З повагою, голова Ганнопільської сільської ради Маргарита Медведюк та виконавчий комітет.

16:05 21.12.2020

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

 З Днем працівників органів реєстрації актів цивільного стану! Щорічно 18 грудня професійне свято відзначають працівники органів реєстрації актів цивільного стану. Емоційні та важливі події життя українців так чи інакше пов’язані з РАЦСом: зміна імені, прізвища або громадянства, одруження, народження, усиновлення, пошуки даних в архівах, розлучення, смерть. Тому значення даної служби у нашому житті дуже велике. Причому, не тільки для кожної людини окремо, але й для держави в цілому. Бажаю вам творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій, щоб не вичерпалася ваша віра в щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям! Гарного вам настрою і мудрості! Сімейного щастя і якомога більше радісних моментів у житті. З повагою, голова Ганнопільської ОТГ Маргарита Медведюк

16:02 21.12.2020

ХРАМОВЕ СВЯТО ЦЕРКВИ ВЕЛИКОМУЧЕНИЦІ ВАРВАРИ

ХРАМОВЕ СВЯТО ЦЕРКВИ ВЕЛИКОМУЧЕНИЦІ ВАРВАРИ

 В цьому місяці ми святкуємо багато християнських свят. Та є три з них, які йдуть один за одним і особливо шануються в народі – Варвари, Сави, Миколи. Перше з них – сьогодні , свято Варвари. Свята Варвара постраждала за свою християнську віру, вона зазнала багато тортур і прийняла мученицьку смерть. Саме її багато віруючих вибирають своєю заступницею, моляться їй з проханнями про зцілення. Шановний Настоятелю храму отець Іоан, прихожани та жителі нашої громади, прийміть найщиріші вітання з великим святом – великомучениці Варвари. Це храмове свято нашої святині в селі Малий Скнит , яка вже не один рік своїми дзвонами скликає на Богослужіння. Нехай в день престольного празника наші серця наповняться світлими почуттями надії і любові, щастям та добром, нехай дух великомучениці завжди наставляє на вірний шлях і добрі вчинки, щоб життя дарувало світлі моменти щастя і любові, щоб серце незмінно вірило в чудеса і доброту цього світу. Бажаю усім здоров’я, сердечного тепла, родинного затишку та мирного неба. Нехай єднає нас світло незгасних людських чеснот, а духовне піднесення стане благодатною нивою для нових благих починань!

14:10 17.12.2020

ЩИРО ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

ЩИРО ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

 Шановні працівники державної виконавчої служби, нелегку професію обрала для вас доля, визначивши велику спільну мету – зробити суспільство кращим, забезпечуючи реалізацію державної політики у сфері виконання рішень судів та інших органів. Адже сьогодні на органи державної виконавчої служби покладено завдання направлені на підвищення соціально-економічного стану як громади, так і держави в цілому – організовувати своєчасне, повне і неупереджене виконання рішень відповідно до законів України. Така необхідна, щоденна кропітка праця захищає конституційні права та свободи громадян, сприяє зменшенню несправедливості з тим, щоб найвищі цінності були незаперечними і надійно захищеними. Бажаємо вам високого професіоналізму, почуття відповідальності в утвердженні справедливості і законності у суспільстві, успіхів у цій нелегкій, але такій необхідній справі, міцного здоров’я, великого родинного щастя, добра та благополуччя.

09:43 17.12.2020

Закуплено сценічні національні костюми

Закуплено сценічні національні костюми

Ганнопільська громада сприяє створенню всіх умов, щоб діти могли розвивати свої здібності. Якраз на передодні Дня Святого Миколая закуплено сценічні національні костюми для дівчаток, якими можуть користуватися учасниці танцювальних гуртків с. Клепачі «Берізка» та с. Ганнопіль «Промінь». Отож з нетерпінням чекаємо на їх виступати в новому образі.

09:10 16.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь