Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Шановні жителі Ганнопільської ОТГ!

Шановні жителі Ганнопільської ОТГ!

11 грудня о 11:00 год. в приміщенні сільської ради відбудеться консультування громадян працівником відділу “Славутське бюро правової допомоги” з роз'яснення Програми “Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство” також будуть проводитись консультування з земельного законодавства та інших юридичних питань.

11:22 08.12.2020

Сьогодні українки по всьому світу беруть участь у флешмобі, присвяченому українській хустці.

Сьогодні українки по всьому світу беруть участь у флешмобі, присвяченому українській хустці.

Започатковане свято з метою, аби об’єднати жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. Адже з давніх-давен в українських сім’ях оберегом, символом любові й злагоди слугувала саме хустка. Ганнопільська громада активно бере участь у флешмобі!

16:37 07.12.2020

Шановні керівники та депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування!

Шановні керівники та депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування!

 Саме наполеглива і самовіддана праця, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову громади людей, які беруть активну участь у місцевому самоврядуванні. Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють відповідальність, професіоналізм, чуйність і щедрість душі. Хотілося б від усього серця побажати всім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя й непохитної віри у щасливе майбутнє України. Нехай день 7 грудня об’єднає у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими й багатими. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу З професійним святом вас працівники місцевого самоврядування! З Днем місцевого самоврядування!

10:39 07.12.2020

ДОРОГІ ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ!

ДОРОГІ ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ!

 День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою. Сила та міць української держави – у єдності армії та народу. Тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках. Бажаємо вам усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, мирного неба та звершення всіх ваших мрій і побажань.

09:02 07.12.2020

ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

 Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися надалі від цього заняття. Це стає для людей способом життя. У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху. Дуже приємно, що жителі нашого краю не залишаються осторонь чужих проблем. Уся країна пишається нашими волонтерами, цими завзятими людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності. Завдяки вашій щоденній копіткій праці, патріотизму і жертовності країна змінюється: кожен починає усвідомлювати свою відповідальність за долю країни, за майбутнє наших дітей. Висловлюємо слова подяки від імені кожної людини, якій ви допомогли, за вашу людяність та безкорисливу працю та бажаємо усім волонтерам наснаги, успіхів та миру!

09:00 07.12.2020

Відбулося друге засідання сесії Ганнопільської сільської ради восьмого скликання

Відбулося друге засідання сесії Ганнопільської сільської ради восьмого скликання

Сьогодні, 3 грудня, під головуванням голови Ганнопільської сільської ради Маргарити Медведюк відбулося друге засідання сесії Ганнопільської сільської ради восьмого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 20 депутатів сільської ради. Перш ніж перейти до розгляду питань порядку денного, перед присутніми учасниками сесійного засідання виступив головний лікар Славутського центру ПМСД Олег Віталійович Гаврилюк. В теперішній час зібралося чимало важливих питань в галузі медицини, на які депутати мали змогу отримати відповідь. Традиційно серед перших питань порядку денного розглянули фінансові питання, після чого перейшли до земельних питань, які напередодні розглядалися на засіданнях постійних комісій. По закінченню засідання голова привітав всіх депутатів з прийдешнім професійним святом – Днем місцевого самоврядування.

09:19 04.12.2020

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

 Щороку 3 грудня разом зі світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і дбати та пам'ятати про них не тільки 3 грудня, а й протягом всього року. Піклування про них є однією з визначальних рис цивілізованості кожної держави. І не тільки держава має дбати про цих людей, а кожен з нас має глибоко усвідомлювати наскільки важлива їм наша підтримка. Зокрема, до мешканців Ганнопільської громади які мають інвалідність, завітали голова Ганнопільської сільської ради Маргарита Медведюк, старости сіл та спеціаліст відділу надання соціальної допомоги в дома Валентина Войтюк. Гостями були вручені солодкі подарунки, вислухано проблемні питання та побажання. У цій справі існує ще чимало проблем, які нам треба вирішувати спільними зусиллями, робити все, щоб людям з обмеженими можливостями, яких обійшла доля, було затишно жити в суспільстві. Відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед такими людьми, що потребують захисту та підтримки. Бажаємо кожній людині з особливими потребами витримки, мужності, оптимізму, достатку в оселях та віри у світле майбутнє. Дякуємо усім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги - реальний прояв милосердя, людяності та любові до ближнього.

09:05 04.12.2020

Шепетівська місцева прокуратура повідомляє!

Шепетівська місцева прокуратура повідомляє!

Реальний термін позбавлення волі отримала жінка за систематичні крадіжки Шепетівська місцева прокуратура з місцем дислокації в м. Славута підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жительки м Нетішин, яка, будучи раніше неодноразово судимою за злочини проти власності, на шлях виправлення не стала та продовжила вчиняти майнові злочини. Досудовим розслідуванням встановлено та доведено під час судового розгляду зібраними доказами, що обвинувачена у червні-липні поточного року здійснила ряд крадіжок косметичних засобів та продуктів харчування із магазинів «Єва», «Наш край», «Економ» на загальну суму більше 4 тисяч гривень. Заходивши до магазину під виглядом звичайного покупця, обвинувачена брала продукти, які бажала, ховала їх у власну сумку та виходила повз касу не розраховуючись за них. Завдяки встановленим камерам відеоспостереження, працівникам магазинів вдалося вирахувати злодійку. Усю інформацію вони надали правоохоронцям. Обвинувачена у судовому засіданні свою вину визнала повністю. За вказані злочини, передбачені ч. 2 ст. 185 КК України Славутським міськрайонним судом обвинуваченій призначено покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі. Вирок набрав законної сили. Прокурор Шепетівської місцевої прокуратури О. Олех

10:37 02.12.2020

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ РАЙОНУ!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ РАЙОНУ!

Обравши свою відповідальну професію, кожен із вас свідомо став людиною, яка чесно і сумлінно має служити високим ідеалам правової держави, бути взірцем чуйного ставлення і високого фахового рівня у відносинах з громадянами. Цим ви заслужили визнання і повагу в суспільстві як непохитні охоронці прав та свобод людини, законних державних інтересів. Щиро вітаю вас з професійним святом. Завдяки вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови щодо збереження політичної стабільності, зміцнення правопорядку. Бажаємо й надалі гідно виконувати покладені на вас повноваження, сприяючи розвитку України. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя й благополуччя, творчої наснаги та наполегливості в досягненні благородної мети – забезпечення панування Права і Закону в ім’я людини і зміцнення авторитету України. З повагою, голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.

14:40 01.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь