A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

12 серпня – Міжнародний день молоді!

Дата: 12.08.2021 10:12
Кількість переглядів: 443

 

Фото без опису

З метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів - президент Володимир Зеленський установив в Україні День молоді, який відзначатимуть щороку 12 серпня в Міжнародний день молоді.

Молодість – це надзвичайно цікавий і насичений час, коли варто бути активними, отримувати нові знання, наполегливо працювати над собою і, звісно ж,  будувати великі плани на майбутнє.

Сьогоднішній шлях розвитку України визначає саме молодь. Енергійні та завзяті, наполегливі та рішучі, ви підкорюєте нові вершини у спорті, створюєте унікальні витвори мистецтва, розвиваєте вітчизняну науку, підіймаєте на новий рівень виробництва, а також – реалізуєте свій потенціал у бізнесі та політиці.

Щиро вітаємо молодь зі святом! Бажаємо усім скористатися  цим неймовірним  часом – коли весь величезний, неймовірний світ у ваших руках, багато можливостей і сил, коли багато мрій і часу для їх здійснення. Тож рухайтеся сміливо, без сумнівів і зволікань прямо до своєї найбільшої, найзаповітнішої мрії! З Днем молоді!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь