A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

6 серпня відзначила славний життєвий 90-літній ювілей жителька села Понора Ганна Дмитрівна ЧИЖУН.

Дата: 12.08.2021 12:14
Кількість переглядів: 443

Фото без опису
 
Народилась Ганна Дмитрівна у далекому 1931 році. Вона була свідком нелегкої долі нашої Батьківщини. Довелося все життя важко та добросовісно працювати в місцевому колгоспі. Мама чотирьох дітей, бабуся шести онуків та прабабуся вісьмох правнуків. Надзвичайно приємно усвідомлювати що Ви дожили до цього славного дня при світлому розумі, активна і оптимістична, завжди готова дати пораду. Працелюбність, доброзичливість, порядність, щирість притаманні нашій ювілярці. І сьогодні своїм запалом та бадьорістю ювілярка надихає односельців, а мудрістю вражає та підтримує молодих.
Привітати іменинницю з поважною датою зібрався весь славний рід, а також з подарунками і квітами завітали староста Хоняківського старостинського округу Оксана ПОЛІЩУК та вокальна група Понорського сільського будинку культури.
Побажання здоров’я, радості, добробуту, наснаги, тепла і затишку в родинному колі, злагоди та мирного неба звучали для ювілярки, а святкова програма, що лунала від вокальної групи, стали приємним доповненням свята.
Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь