Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

6 серпня відзначила славний життєвий 90-літній ювілей жителька села Понора Ганна Дмитрівна ЧИЖУН.

Дата: 12.08.2021 12:14
Кількість переглядів: 477

Фото без опису
 
Народилась Ганна Дмитрівна у далекому 1931 році. Вона була свідком нелегкої долі нашої Батьківщини. Довелося все життя важко та добросовісно працювати в місцевому колгоспі. Мама чотирьох дітей, бабуся шести онуків та прабабуся вісьмох правнуків. Надзвичайно приємно усвідомлювати що Ви дожили до цього славного дня при світлому розумі, активна і оптимістична, завжди готова дати пораду. Працелюбність, доброзичливість, порядність, щирість притаманні нашій ювілярці. І сьогодні своїм запалом та бадьорістю ювілярка надихає односельців, а мудрістю вражає та підтримує молодих.
Привітати іменинницю з поважною датою зібрався весь славний рід, а також з подарунками і квітами завітали староста Хоняківського старостинського округу Оксана ПОЛІЩУК та вокальна група Понорського сільського будинку культури.
Побажання здоров’я, радості, добробуту, наснаги, тепла і затишку в родинному колі, злагоди та мирного неба звучали для ювілярки, а святкова програма, що лунала від вокальної групи, стали приємним доповненням свята.
Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь