Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні дільничні інспектори поліції! Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Дата: 18.06.2021 09:59
Кількість переглядів: 696

Фото без опису

Професія дільничного – одна з найважливіших і найвідповідальніших серед інших професій в поліції. Зокрема це: захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з громадянами тощо. Наскільки професійно офіцер робить свою справу – настільки спокійніше почуваються мешканці громади. Адже люди зі своїми проблемами перш за все звертаються саме до дільничного, який є ключовою фігурою у правоохоронній системі. В умовах сьогодення, доводиться нести службу в умовах значних навантажень. Нелегкі робочі будні вимагають від дільничних офіцерів високої відданості сил та постійної готовності до самопожертви заради тих, хто потрапив у біду. Ми ще раз вітаємо всіх інспекторів з професійним святом і зичимо всіх благ! Нехай найбільшою винагородою для вас буде подяка від людей.

За сумлінне виконання службових обов’язків та значний внесок у забезпеченні публічної безпеки та порядку на території Ганнопільської громади та з нагоди 98-річниці службі дільничних офіцерів Національної поліції, поліцейським офіцерам Ганнопільської громади Андрію КОЛЬЦОВУ та Дмитру ТЕТЕРУКУ вручили грамоти Ганнопільської сільської ради та цінні подарунки.

У день професійного свята зичимо  завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення.

Бажаємо вам, шановні працівники та ветерани служби та вашим близьким, доброго здоров’я, родинного щастя і добробуту, поваги від людей, наснаги у вашій нелегкій, але такій потрібній праці.

Щасливої служби!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь