A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З Днем Хрещення Київської Русі-України!

Дата: 28.07.2021 08:17
Кількість переглядів: 494

Фото без опису

 

У день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира, з року в рік ми відзначаємо це свято як початок утвердження християнства на Русі.

Хрещення Київської Русі у 988 році стало епохальною цивілізаційною подією для усієї Європи. Князь Володимир у Києві на Дніпрі хрестив киян і свій народ. Ця подія стала стимулом до об'єднання стародавньої держави, її зміцнення і розвитку.

Сьогодні це не менш важливо для країни. Адже в єдності – наша сила і наше майбуття. Сьогодні це свято об’єднує нас навколо справжньої духовної радості та національної ідеї. Воно є важливим етапом очищення суспільства й поваги до вічних цінностей нашої історії.

Нехай у взаємній повазі та любові, у щоденній праці та звершеннях, у справах милосердя і співчуття всі ми будемо докладати зусиль, щоб не тільки життя наше особисте, а і життя суспільства облаштовувалося за Божими заповідями, на міцному фундаменті кращих духовних надбань Київської Русі.

Бажаємо єдності, миру і благополуччя всій Україні! З Днем Хрещення Київської Русі-України! Здоров’я і щастя Вам та вашим рідним, миру і злагоди у Ваших родинах!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь