A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

УВАГА!!!

УВАГА!!!

  Готуємось до впровадження комендантської години на Хмельниччині: відсьогодні з 22.00 до 6.00. У цей час буде заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень. Їх матимуть винятково працівники підприємств, установ і організацій, що забезпечують життєдіяльність області. Прошу з розумінням до цього поставитися. Це вимушені заходи для вашої безпеки!

19:14 24.02.2022

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!!!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!!!

Враховуючи ситуацію, що склалася, закликаю усіх зберігати спокій і довіряти тільки офіційній інформації. Не залишайте домівок без нагальної потреби, пильно слідкуйте за сигналами оповіщення. Про те, як поводитися під час введення воєнного стану і якими можуть бути обмеження, ще раз ознайомтеся на сайті і на сторінці сільської ради у соціальній мережі Facebook. На випадок вимкнення зв’язку та електроенергії ви отримаєте інформацію з інших джерел. Пам’ятайте: сільська рада працює у штатному режимі! Будьте пильними! Якщо побачите на вулицях населених пунктів незнайомих підозрілих осіб, інформуйте поліцію та сільську раду. Пам’ятаймо – Україна у нас одна! Довіряймо українській армії, допомагаймо їй, молімось за неї! Слава Україні!!!

19:13 24.02.2022

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

      Сьогодні, 24-го лютого 2022 року, з 5:30 у нашій державі введено воєнний стан строком на 30 діб. Відповідний указ підписав Президент України Володимир Зеленський. Рішення ухвалили у зв’язку із військовою агресією Російської Федерації проти України та на підставі пропозиції РНБО й відповідно до українського законодавства. Сьогодні ми з вами маємо бути як ніколи єдині. Українська армія дає відсіч. Ситуація в області залишається контрольованою. Наразі головне – зберігати спокій і холодну голову та не панікувати. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації. Віримо в ЗСУ! Слава Україні!

14:47 24.02.2022

Допомога сім’ям, що потребують державної підтримки на Гіді

Допомога сім’ям, що потребують державної підтримки на Гіді

Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.  Підготували для вас добірку послуг для багатодітних сімей та таких, що потребують державної підтримки. 

14:42 22.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь