A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановна громадо! Щиро вітаємо Вас із старовинним святом Івана Купала, яке символізує народження Івана Хрестителя Предтечі, який навчав, хрестив людей, вчив бути справедливими один до одного.

Дата: 06.07.2022 16:17
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

 Це возвеличення сонця,  землі, води і вогню,  сили природи і її краси, нашого могутнього родоводу і глибокої духовності. Його відзначення стало добрим звичаєм  для наших сучасників. Адже всі разом ми – велика дружна родина, яка бере свій початок в одвічній мудрості далеких предків та їх розумінні навколишнього світу. Цей день ми звикли  відзначати весело із жартами,  піснями,  іграми-забавами. Але нинішні події в країні внесли корективи в життя людей  і їх дозвілля.

 Тож прийміть вітання з найбільш давнім дохристиянським святом  – Івана Купала та релігійним – Різдвом святого Івана Хрестителя. Хай магічна купальська ніч надасть Вам сили духу в починаннях добрих справ. Нехай принесе успіх, удачу, наповнить теплом, затишком та достатком  ваші оселі, вбереже їх від зла та біди, очистить від негараздів, хвороб та подарує здоров’я та красу.  Хай разом з вмитим росою вранішнім сонцем прийде мир в  Україну, а її захисники – наші Герої – повернуться в рідні домівки. Хай добробут і злагода  запанує у кожній хаті.

Зі святом Вас!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь