Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Привітання з Новим Роком!

Привітання з Новим Роком!

Дорогі жителі Ганнопільської громади та Славутського району! Відходить у минуле ще один рік нашої історії – рік сподівань і тривог, здобутків та втрат. Та попри всі труднощі Ми змогли гідно прожити цей складний час. Щодня долали сумніви і негаразди, здобували свої маленькі перемоги. Минулий рік збагатив нас чималим досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього. Зичу Вам, щоб у минулому році залишилися всі негаразди, проблеми, нездійснені мрії та сподівання, а рік новий збагатив Вас новим досвідом, згуртував і дав можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку. Бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, невичерпної енергії, родинного затишку, життєвих гараздів та статків. Нехай Новий 2017 рік стане для Вас роком успіхів, та принесе на Нашу землю мир, злагоду та процвітання!

15:59 30.12.2016

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування

Шановні колеги! Від імені Ганнопільської об’єднаної територіальної громади, щиро вітаємо Вас з Днем місцевого самоврядування.

12:29 07.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь