Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування

Шановні колеги! Від імені Ганнопільської об’єднаної територіальної громади, щиро вітаємо Вас з Днем місцевого самоврядування.

12:29 07.12.2016

"ДЕНЬ СЕЛА" ГАННОПІЛЬ

"ДЕНЬ СЕЛА" ГАННОПІЛЬ

27 листопада у сільському будинку культури с. Ганнопіль було проведено святковий захід до Дня села.

14:58 29.11.2016

Річниця Ганнопільської ОТГ

Річниця Ганнопільської ОТГ

Листопад 2016 року видався багатим на визначні події — це і День працівника соціальної сфери України, Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва, День української писемності та мови, День працівників сільського господарства України, а для жителів Ганнопільської об'єднаної територіальної громади ще й рік з часу утворення громади. 24 листопада припала річниці утворення Ганнопільської об’єднаної територіальної громади. Зі святом, Вас, дорога Ганнопільська громадо!!! Нехай зростає та процвітає наша улюблена громада! Хай щастя, любов і достаток живуть у кожному селі, на кожній її вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу сім’ю.

12:23 25.11.2016

Про вжиття невідкладних заходів з недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на територію Славутського району.

Про вжиття невідкладних заходів з недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на територію Славутського району.

Через спалах африканської чуми, який зафіксували у с. Черниця Рівненської області у сідньому Славутському районі вживають заходів з профілактики та боротьби з хворобою. 

17:02 24.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь