Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

9червня – День друзів.

Дата: 09.06.2023 05:17
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Дружба справді є однією із найважливіших речей у житті, а відшукати ту щиру, правдиву людину, яку можна назвати справжнім другом – велике щастя. Друг – це той, хто завжди знайде можливість запитати: «Як ти?». Це той, хто поставить ваше прохання вище за свої бажання. Це той, хто завжди буде з тобою, навіть коли він за тисячу кілометрів.​

Міжнародний день друзів створений для того, щоб нагадати нам усім про цінність дружби, її серйозну роль у житті кожного, сьогодні ми святкуємо особливий день, коли можемо виразити свою вдячність за присутність таких людей у нашому житті.

Всіх жителів Ганнопільської громади  вітаємо з Днем друзів! Бажаємо в цей день, звичайно ж, дружби вірної, щирої, відданої. Нехай ніщо не зможе зіпсувати ваші дружні відносини, а чесність, справедливість, людяність завжди стоять на першому місці.

Хочемо побажати, щоб і у Вашому житті завжди поруч були ті самі люди, яких сміливо можна назвати друзями, які разом з Вами поділяють радість і перемогу, які не відвернуться у тяжкі хвилини, які підбадьорять, якщо стане раптом важко, які додадуть впевненості в собі, якщо виникнуть сумніви і які завжди будуть з Вами на одній хвилі. Бажаємо міцної дружби та взаєморозуміння на довгі роки.

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь