Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

СТО РОКІВ - ЗОЛОТИЙ ВІК!

Дата: 19.04.2023 08:43
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

І люди, які змогли дожити до вікового рубежу, гідні не просто поваги - справжнього захоплення. Пройшовши довге насичене життя, ця жінка не тільки пізнала багато радісного й цікавого, а й переживала чимало втрат і розчарувань на своєму шляху… У цьому суть життя, і людина, яка пізнала всі її прояви, потребує особливої уваги.

Сьогодні, 18 квітня, свій поважний 100-літній ювілей відзначає довгожителька Ганнопільської громади Надія Іллівна МАСТЕРЧУК.

Надія Іллівна народилася і все життя прожила в селі Глинники. Нажила двох донечок, і виховувала їх сама, бо чоловік пішов на фронт і до своєї сім’ї не повернувся. Довелося дуже важко працювати на полі, а ще 18 років була дояркою. Доїла 20 корів тричі на день, крім того, що піклувалася про діток і будувала свій будинок. Ця сильна жінка є прикладом новому поколінню: своїм дітям, трьом онукам, чотирьом правнукам і двом праправнукам. Рідні огортають її своїм теплом, турботою і повагою на які вона дійсно заслуговує.

 Дивлячись на цю життєрадісну, привітну жінку, важко повірити, що за її плечима вже сотня прожитих літ.

У свої 100 років добре себе почуває, щоправда, вже не ходить, бо кілька років назад впала  і серйозно травмувала ногу, але попри поважний вік вона при світлому розумі, любить поговорити з людьми. Зараз ще й досі радує свою родину своїми здобутками  та повагою серед людей.

Доля її не раз випробовувала, адже вона була очевидцем багатьох історичних подій, але щира і глибока любов до землі, до рідних та близьких допомогла їй досягти 100-річного ювілею.

З піснями, вітаннями, квітами, святковим тортом та подарунками привітати Надію Іллівну завітали голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК, головний спеціаліст загального відділу Ольга ПАВЛОВСЬКА та вокальна група «Джерело». Гості побажали ювілярці міцного здоров'я, родинного затишку, шани й турботи від рідних, життєвих гараздів, а також висловили їй вдячність за добросовісну, невтомну працю, за яскравий приклад людяності, мужності та сили волі.

Тож від імені усієї громади бажаємо Вам, Надіє Іллівно, у цей святковий день душевного спокою,  мирного неба над головою і нехай Бог оберігає Вас і всю Вашу родину!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь