Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

24 жовтня світова спільнота відзначає Міжнародний день Організації Об'єднаних Націй (День ООН)

Дата: 24.10.2022 15:47
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

«Ми, народи Об’єднаних Націй, сповнені рішучості позбавити прийдешні покоління нещасть війни, яка двічі в нашому житті принесла людству невимовне горе, і знову утвердити віру в основні права людини, у гідність і цінність людської особистості, у рівноправність чоловіків та жінок і в рівність прав більших та малих націй, та створити умови, за яких можуть дотримуватися справедливість і повага до зобов’язань…» - так починається Статут Організації Об’єднаних Націй, стверджуючи віру в усі сподівання людства.

На сьогодні кривавий терор рф над українським народом не припиняється. Але правда на нашому боці. Світ усе бачить. Спільними зусиллями подолаємо цей жах.

Висловлюємо щиру подяку усій світовій спільноті - кожному, хто і за професійним обов'язком і за покликом серця допомагає українцям, не залишає сам на сам з проблемами та випробуваннями. Дякуємо працівникам ООН, волонтерам та звичайним громадянам за підтримку українців, за їх допомогу, надання притулку, захисту засобів для існування. Вітаємо найбільш авторитетну у світових масштабах організацію та сподіваємось на продовження співпраці. Мир понад усе! Україна понад усе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь