A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

ПАМ’ЯТАЄМО, ШАНУЄМО, ПИШАЄМОСЬ І ДЯКУЄМО!

Дата: 15.10.2021 08:39
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

   З нагоди знаменної дати – Дня захисника і захисниці України – у нашій громаді вшанували захисників усіх поколінь, котрі у минулому та в умовах сучасності причинилися до збереження волі й територіальної цілісності нашої Держави.

Усі свідомі українці віддають данину шани і поваги тим, хто за майбутнє своєї країни  віддали власне життя та здоров'я, залишили своїх рідних та близьких  в ім’я свободи.

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це  доброзичливо та від щирого серця.

Хочемо висловити слова вдячності усім хто допоміг відзначити наших героїв-захисників – учасників АТО, та привітати їх з особливим святом.

Низький уклін і щирі побажання здоров?я, добробуту і довголіття керівникам сільськогосподарських та фермерських господарств, а також приватним підприємцям: Конончуку Івану Степановичу, Харб Валіду Давидовичу, Прусу Валерію Федоровичу,  Несену Олегу Анатолійовичу, Гізуну Сергію Яковичу, Панчуку Івану Дмитровичу, Лопушок Сергію Івановичу,  Мельнику Володимиру Юрійовичу та іншим.

Це люди які усвідомлюють, що саме завдяки нашим захисникам у них є сьогодні можливість жити і працювати на рідній землі.

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь