A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

За незаконне заволодіння транспортним засобом житель однієї із ОТГ колишнього Славутського району відбуватиме реальне покарання!

Дата: 15.09.2021 08:43
Кількість переглядів: 397

Фото без опису

 

Шепетівською окружною прокуратурою з місцем дислокації у м.Славута на розгляд до Славутського міськрайонного суду спрямовано обвинувальний акт за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненим з проникненням у інше сховище.

За результатами досудового розслідування встановлено, що житель колишнього Славутського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проходячи поблизу домогосподарства односельця, помітив  припаркований на подвір’ї автомобіль.

Надалі, усвідомлюючи незаконність своїх дій, чоловік  підійшов до автомобіля, сів на переднє сидіння водія та виїхав на вказаному транспортному засобі  з подвір’я домогосподарства.

Однак, не  впоравшись з керуванням авто, з’їхав у кювет.

Вироком Славутського міськрайонного суду громадянина визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого,                      ч.2 ст.289 КК України, та, враховуючи попередні судимості особи, призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь