Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Щиро вітаємо усіх працівників ветеринарної медицини з професійним святом!

Дата: 06.08.2021 12:27
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

Щороку у другу неділю серпня українські ветеринари, а також всі, хто причетний до цієї сфери, відзначають своє професійне свято – День працівників ветеринарної медицини.

Обравши одну з найдавніших та найшанованіших професій, Ви вносите вагомий внесок у забезпечення ветеринарного благополуччя та безпеки громади, області і країни в цілому.

В цей день традиційно згадують відомий вислів: «Медицина лікує людину, а ветеринарія оберігає людство». І це не випадково: саме завдяки роботі ветеринарів вдається запобігати епідемії серед домашньої худоби, які в іншому випадку могли б привести до найтяжчих наслідків – аж до масштабного голоду і поширення небезпечних захворювань серед людей.

Разом з тим, люди не уявляють свого існування без домашніх улюбленців. Тварини стають нашими членами сім’ї, кращими друзями. А коли улюблені вихованці хворіють на допомогу приходять ветеринари.

Прийміть слова вдячності за Вашу самовіддану працю, гуманізм, високий професіоналізм та компетентність. Ваша праця – складна і відповідальна.

Дякуємо Вам за працелюбність і щедрість душі, теплоту сердець!

Бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів!

Зі святом!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь